Battleship: Un Trailer Nou Ce Arată O Invazie La Scară Planetară

Un nou trailer pentru filmul bazat pe celebrul joc Battleship, a apărut online şi ne aduce imagini noi ale posibililor atacatori extratereştri.
Peter Berg produce şi regizează filmul Battleship, ce se pretează a fi o epopee sci-fi de acţiune şi aventură, care se desfăşoară în largul oceanelor, unde se pare că planeta noastră duce o luptă pentru supravieţuire împotriva unei forţe mult superioare.

Acesta este al treilea trailer pentru producţia ce se vrea o adaptare a celebrului joc popular şi care este dotat cu imagini spectaculare pe care nu le-am mai văzut, dar care ne face în acelaşi timp să ne întrebăm dacă nu cumva filmul regizorului Peter Berg trebuia să se întituleze Transformers 4: Battleship.
Filmul arată destul de costisitor, ăsta fiindcă Universal şi Peter Berg au cheltuit conform ultimelor relatări aproximativ 200 milioane de dolari pe această producţie şi acest ultim trailer scoate în evidenţă valoarea exploziilor masive, multă distrugere şi multe ravagii la nivel planetar şi după cum spuneam mai sus, în acest moment Battleship ar putea fi cu uşurinţă Transformers 4.

În acest trailer vedem şi multă acţiune plasată pe pământ şi nu doar pe ape, contrar zvonurilor anterioare care ziceau că majoritatea acţiuni se va petrece în întregime pe ocean.
Dacă în trailerele anterioare, aveam parte doar de o tachinare cu creaturile extraterestre, în acest trailer nou, ei apar sub în toată splendoarea lor şi probabil vom mai avea parte şi de alte dezvăluiri năucitoare în viitoarele trailere.
Dacă până acum aţi avut suspiciuni că cei de la Hasbro şi Universal ar vrea ca să transforme filmul Battleship într-o nou franciză asemănătoare cu Transformers, acest lucru devenind destul de evident odată cu lansarea acestui trailer nou.

Peter Berg dezvăluie în acest trailer nou pentru Battleship o imagine diferită a incursiunii forţelor extraterestre şi ne demonstrează că jocul mortal din film are ca scop principal găsirea locaţiei duşmanului şi distrugerea lui înainte ca acestea să te distrugă pe tine.
Aceste ultime imagini din film pun deoparte orice dubiu şi ne demonstrează ce proporţii epice are invazia extraterestră, arătându-ne că lupta se dă la scară mondială, desfăşurându-se şi pe uscat, nu doar deasupra apelor, ceea ce ne şi dovedeşte cam câţi dolari per pixeli s-au cheltuit pentru acest viitor sci-fi.

Viitorul film regizat de Peter Berg are în distribuţie nume ca Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgård, Rihanna şi starul internaţional Liam Neeson.
Battleship va ajunge în cinematografe începând cu data de 18 Mai 2012.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger