Roland Emmerich - DA pentru Fundatia lui Asimov,NU pentru Independence Day 2

Roland Emmerich spune că intenţionează să se întoarcă la genul sci-fi gen care l-a consacrat, dar sa nu ne aşteptam să fie vreun sequel la "Ziua Independenţei" asa cum s-a tot zvonit in ultimi ani.

Emmerich a declarat celor de la Empire că :
- "Independence Day 2 nu exista deocamdata. Este doar un proiect, care inca nu are in continut absolut nimic.Nu există nici un scenariu pentru că nu vreau să scriu ceva înainte de a începe ceva."Aceste zvonuri lansate au aparut anul trecut cand Will Smith a declarat ca e nerabdator sa se intoarca la rolul său din filmul original din 1996".

Ufff ... si ne faceam asa mari sperante in ceea ce il priveste pe Roland Emmerich, care a fost ocupat in ultima vreme mai mult cu filme despre catastrofe decat cu genul sci-fi care l-a consacrat si pe care il iubeste.
Nu de alta dar una e sa regizeze Roland un film sci-fi si alta e sa vezi un (ex.) Predators facut de Nimród Antal si co-produs de Robert Rodriguez.
Adica chiar asa, ce naiba a cautat Rodriguez, tipul care ne-a dat Desperado, Machete si Spy Kids la carma unui film cu radacini sci-fi???

In ce-l priveste pe Roland, cu siguranta vom vedea mai repede adaptarea lui Isaac Asimov "Fundaţia" care pare mult mai probabil să se întâmple cat de curand, doarece se pare ca are unda verde si ca in sfarsit un roman atat de iubit ca si Fundatia a lui Asimov va prinde viata in mainile unui regizor cu talent in a produce filme sci-fi.

- "Am angajat un designer de producţie, si asteptam in principal sa aflam cat va costa filmul.Vom definitiva totul până la sfârşitul lunii martie, atunci vom decide. Studioul se pare ca este multumit de scenariu, ceea ce ne mai ramane e sa discutam doar chestii financiare legate de film.
Vreau sa fac un film care este foarte diferit de alte filme science-fiction şi nu vreau să aibă un buget prea mare."
a mai declarat Roland Emmerich.

Asteptam cu nerabdare viitoarele declaratii ale lui Roland in ce priveste proiectul Fundatia.
Crezi ca Roland Emmerich va face din Fundatia un film demn de celebra carte a lui Isaac Asimov???
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger