Arnold Schwarzenegger Super Erou de Benzi Desenate

V-am avertizat, si exact asa s-a intamplat. Arnold va avea parte de acum incolo de propriul personaj desenat (deocamdata) creat chiar de celebrul Stan Lee.


Nu a trecut multa vreme de cand Arnold a anuntat ca lucreaza la un proiect pentru televiziune si la o carte de benzi desenate ca iata, marea dezvaluire vine de la Etertainment Weekly, cei care i-au furat ieri un interviu lui Stan Lee si lui Arnold, si au dezvaluit coperta cu viitorul super erou de desene animate care se numeste sugestiv "The Governator". (surpsinsi???)

Arnold a vorbit pentru prima data dupa incetarea mandatului in luna ianuarie despre proiectul sau, si a declarat  :
"Când am candidat pentru functia de guvernator in 2003, am inceput sa-i aud pe oameni vorbind despre guvernator foarte mult, si m-am gandit ca cuvantul in sine ar fi un nume atat de cool pentru un personaj care lupta impotriva la raufacatori incat ideea mi-a ramas in minte,"
 Show-ul TV animat si cartea de benzi desenate sunt co-dezvoltate de o autoritate in materie de super-eroi nimeni altul decat co-creatorul lui Spider-Man, Stan Lee, cel care a declarat ca show-ul TV nu va fi lansat decat anul viitor.


"The Governator va fi un super-erou indragit, dar el va fi de fapt intruchiparea lui Arnold Schwarzenegger" spune Lee, creatorul caracterului semi-fictiv.
"Vom folosi toate elementele personale ale vietii lui Arnold, cu ajutorul sotiei sale Maria Shriver si a copiilor lui.Ne vom folosi si de faptul ca el a fost guvernator, si dupa ce paraseste biroul, Arnold decide sa devina un luptator impotriva crimei si construieste un centru secret high-tech de combatere a criminalitatii chiar sub casa sa din Brentwood."

Din declaratile celor doi, in pestera de sub vila, The Governator va avea la dispozitie o flota de super-vehicule, un dulap plin de super costume, care ii permit sa zboare si sa efectueze alte cascadorii avand alaturi un ajutor numit Zeke Muckerberg, un copil precoce de 13 ani, fiind expert in computere si care actioneaza in calitate de expert pentru securitatea cibernetica a lui The Governator.
Fireşte vor exista si caractere negative, inclusiv o organizatie numita G.I.R.L.I.E.(Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons)


Schwarzenegger a declarat ca este foarte incantat de toata ideea, si ca este cel mai bun lucru care s-ar fi putut intampla dupa ce el a renuntat la cariera de guvernator.
"Imi place ideea unui centru de comanda de sub casa mea, cu un traseu, astfel incat barci si submarine pot merge direct in ocean", spune Arnold
"In desen, casa mea este mult mai aproape de plaja decat in realitate, dar stim cu toti ca acesta este doar un desen animat."

Esti surprins sa vezi ca Arnold s-a gandit sa faca acest personaj semi fictiv de desene animate?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger