Kevin Costner in Superman - Update

Warner Bros a anuntat oficial ca Kevin Costner va interpreta rolul Jonathan Kent in noul Superman.
Dupa ce timp de cateva saptamani au circulat zvonuri despre posibili candidati pentru rolul Jonathan Kent iata ca Warner Bros a emis in cele din urma un comunicat de presa oficial privind rolul lui Kevin Costner.
El va fi co-star cu Dianne Lane, care a fost recent distribuita in rolul Martha Kent lucru despre care va anuntam aici.
Cu familia Kent completa, putem astepta acum stiri despre distributia rolului iconic Lois Lane si probabil mai important, cine va juca personajul negativ!?

Zack Snyder a fost acuzat de catre mai multe situri de fani, a caror voce a fost preluata si de unele canale de stiri, de faptul ca doar se foloseste de franciza Superman pentru a mai scoate doar un alt film pentru boxoffice, fara sa se gandeasca la caracterul epic din poveste.
Daca e sa ne luam dupa Snyder , Superman va fi ca un reboot total al francizei, care va spune o poveste noua unde Superman va avea noi origini si unde Snyder ne va arata o parte a lui Superman pe care nu am vazut-o pana acum.
Acest nou film si scenariu nu este legat strans de franciza anterioara asa cum a fost incercarea lui Bryan Singer.
Zack Snyder a declarat :

- "In unele moduri, super-eroul Superman este cel mai usor de recunoscut de pe planeta, dar de asemenea este si cel mai necunoscut. In concluzie poate fi orice? Oamenii au idei preconcepute despre el, dar toate acestea sunt greşite."

La fal ca si alti cititori si iubitori de filme, care au auzit sau vazut declaratia lui Snyder, ne intrebam simplu si firesc, Oare de cand si pana unde stie Snyder ca toate ideiile noastre despre Superman sunt gresite??? Este Zack Snyder unchiul lui Superman si il cunoaste el mai bine??

Lasand la o parte sarcasmul, care de altfel ai caracterizeaza pe mai toti fani lui Superman atunci cand vine vorba despre ecranizari ale celebrului Om De Otel, va reamintim ca Superman: Man of Steel (nu se stie daca e titlul original) este produs de Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan and Deborah Snyder, si se preconizeaza ca va ajunge in cinematografe in Decemberie 2012.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger