Poster Nou Pirates of Caribbean On Stranger Tides

Se apropie Jack Sparrow, savy?
Daca atunci cand s-a anuntat un nou film din seria Pirates of Caribbean parea atat de departe si de necrezut ca franciza va deveni una formata din 6 filme, iata ca data lansari se apropie si informatii despre proiect curg peste tot.
Jack Sparrow si capitanul Barbossa pornesc in cautarea Fantanii Tineretii, pentru a afla ca si Blackbeard este în cautarea ei.Ei vor trebui sa lupte cu un oponent periculos, care dispune de o tehnologie mult superioara sabiilor, flintelor, tunurilor si corabiilor celor doi pirati.
Din distributia filmului fac parte : Penélope Cruz (fiica lui Blackbeard), Johnny Depp (Jack Sparrow), Geoffrey Rush (Barbossa), Ian McShane (Blackbeard), Stephen Graham (Scram), Kevin McNally (Gibbs), Keith Richards (Capitanul Teague).
Probabil singurul regret pe care il avem , sunt cei doi actori care lipsesc din aceast film al seriei, Keira Knightley si Orlando Bloom care au facut deliciul unor scene din filmele trecute.

Disney a scos un nou poster pentru Pirates of Caribbean On Stranges Tides pe care vi-l prezentam in toata splendoarea lui.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger