Superman reboot cast update

Warner Bros a lansat un comunicat de presa in care ne informeaza oficial ca Diane Lane a semnat un contract pentru a juca rolul Martha Kent in viitorul film Superman.
Diane Lane a primit o nominalizare la Oscar pentru interpretarea sa din Unfaithful in 2002 si cu siguranta va aduce un plus castingului, care inca este in formare, a lui Zack Snyder si Omul de Otel.
Snyder spune:

"Aceast rol este foarte important pentru mine, deoarece Martha Kent este o femeie ale caror valori au ajutat la formarea ca om a lui Superman.Suntem incantati sao avem pe Diane in rolul acesta, deoarece doar ea poate transmite intelepciunea si puterea unei femeie al carei fiu are puteri pe care ea nu si le-ar fi imaginat."

Stiind ca filmul, se va baza pe un scenariul scris de Chris Nolan si David S. Goyer, un scenariu ce nu se va concentra pe originile lui Superman, ci mai mult pe parintii lui Clark Kent, cat si pe ferma familiei si presupunand ca rolul lui Jonathan Kent va fi interpretat de Kevin Costner(conform zvonurilor recente),am sustine cu tarie ca Warner Bros este pe cale sa adune un casting excelent.

Nu ca am fi sarcastici, dar nu devine putin prea evidenta obsesia industriei cinematografice de a produce filme care trateaza originea super eroilor in ultima vreme?
Nu ca ar fi o ideea foarte proasta.
Doar sa ne amintim ce succes a avut Nolan cu Batman Begins.
Sigur, el nu e regizorul viitorului Superman, dar cred ca ne putem asuma riscul de a spune ca va fi implicat in mod semnificativ in procesul de creatie si tocmai asta ar putea aduce un mai mult succes Omului de Otel si a relansari lui in secolul 21.
Nu ne ramane decat sa asteptam urmatoarele comunicate de presa despre casting, sperand ca acesta se va ridica la nivelul asteptarilor.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger