Cast Update - Poze Noi The Hobbit -

Noi actori se alatura castingului pentru filmul The Hobbit, iar Peter Jackson are parte de o vizita neasteptata pe platourile de filmare.

Dupa ce saptamana trecuta regizorul Peter Jackson anunta plecarea unui membru al castingului din motive personale, iata ca astazi tot el a anuntat un nou actor pentru rolul dwarf-ului Fili.
Dean O'Gorman, actorul pe care l-ati putut vedea in serialul TV, The Almighty Johnsons si Young Hercules il va interpreta pe Fili.

Dean O'Gorman
- "Dean este un actor teribil, si sunt incantat sa lucrez cu el.
L-am vazut recent în seria TV The Almighty Johnsons unde a fost excelent.
Dean va fi alaturi de noi săptămâna viitoare.
" - a declarat regizorul.

Regizorul este de asemenea incantat sa ne anunte ca Lee Pace va juca rolul regelui Elf Thrandruil.
Ecranizarea carti The Hobbit scrisa de Tolkien este foarte dificila, mai ales pentru personajele care interpreteaza personaje Elf, si Lee se pare ca s-a aflat intotdeauna printre preferintele regizorului pentu rolul Thrandruil.
Lee Pace
Lee Pace a facut un rol memorabil in filmul "The Fall", cu cativa ani in urma, rol ce l-a impresionat pe regizor, iar de atunci Peter Jackson a tot sperat sa poata lucra cu tanarul actor.

Intre timp se pare ca pe platourile de filmare surprizele incep sa apara, Peter Jackson primind o vizita neasteptata, venita din partea unui actor drag noua Hugo Weaving.


The Hobbit va fi prezent in cinematografe in doua parti, cele doua filme fiind planificate pentru lansare la sfarsitul lui 2012 si respectiv 2013.

Citeste si alte articole despre filmul The Hobbit :
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger