Kate Beckinsale primeste un rol in remake-ul Total Recall

Kate Beckinsale este preferata pentru un rol in viitorul film ce va re-lansa un titlu cunoscut din trecut Total Recall.


Se pare ca lui Kate Beckinsale (Underworld) i-a fost oferit unul din rolurile principale feminine alaturi de Colin Farrell in remake-ul celor de la Sony Pictures, Total Recall.
Se zvoneste ca i-a fost oferit rolul Lori, personaj ce a fost portretizat in filmul din 1990 regizat de Paul Verhoeven, de Sharon Stone.
De fapt, acest rol a fost cel care a lansat cu adevarat cariera lui Sharon Stone dupa ce actrita a interpretat-o pe sotia lui Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger).


Dupa ce multa vreme s-a discutat ca Jessica Biel va avea un rol important alaturi de Colin Farrell, se pare ca toate rolurile feminine din viitorul film Total Recall sunt vanate in ultima vreme, atat rolul asa zisei sotii al eroului din film Douglas Quaid cat si rolul Melina (care a fost jucat in original de catre Rachel Ticotin) si se zvoneste ca Eva Mendes si Rosario Dawson sunt adversare pentru rolul celei care il va ajuta pe eroul nostru, Melina.
Contrar tuturor acestor ultime noutati, Kate Beckinsale nu se afla deloc in zvonurile anterioare.


Desigur actrita are un palmares cu regizorul filmului, Len Wiseman.
In primul rand sunt casatoriti, dar inainte de asta, ei au lucrat destul de mult impreuna la alte proiecte si evident la filmele Underworld.
Beckinsale este ocupata deocamdata cu filmarile la Underworld 4: New Dawn (citeste aici), asa ca va trebui sa asteptam ceva timp pentru a vedea daca accepta rolul din Total Recall.


Avand in vedere ca viitoarea relansare a filmului Total Recall, care il are in rolul principal pe Colin Farrell, va fi regizat chiar de sotul actritei, probabil aceasta va primi unul din rolurile sus mentionate in film.

Total Recall este regizat de Len Wiseman avandu-l pe Ric Kidney ca si producator executiv cu un scenariu scris de James Vanderbilt, Mark Bomback, Kurt Wimmer dupa o poveste scurta scrisa de Philip K. Dick si are deocamdata stabilita data de lansare in anul 2012 pe 3 August.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger