Ashton Kutcher "Fura" Rolul Lui Charlie Sheen in Two And A Half Men

Se pare ca la circul ce se invartea in jurul distributiei si a continuari serialului Doi Barbati Si Jumatate se va termina in sfarsit.
Deci, cine ar putea sa il inlocuiasca pe Charlie Sheen in serialul de comedie numarul unu al Americi?


S-a zvonit la un momentdat ca Charlie Sheen se va retrage din actorie.
Sheen nu pleaca nicaieri si chiar a declarat ca o astfel de miscare ar fi o mare greseala.
Zvonul a fost generat de unele divergente de natura financiara pe care Sheen le-a avut cu producatorii serialului Two and a Half Men.
 - “S-a vorbit despre asta. Oamenii au crezut ca sunt deprimat din cauza negocierilor care nu erau prea roz. Cand am fost mai tanar, am visat sa ma retrag pe la 40 de ani, insa acum am ajuns la aceasta porcarie de show, care pe toti pare sa-i extazieze. Asa ca, sa ma retrag acum ar fi o mica prostie” - , a declarat Sheen.

Charlie Sheen in Two And A Half Man
Dupa ce zvonuri despre multe staruri care ar putea sa-i ia locul lui Charlie Sheen, printre care si cel mai recent despre Hugh Grant, iata ca CBS s-a orientat spre un actor mai tanar, Ashton Kutcher.
Se zvoneste ca actorul va avea un salariu imens si ca Chuck Lorre a inceput deja sa scrie povestea acestui nou personaj, si ne promite ca personajul va fi introdus in serial intr-un mod amuzant.
Reprezentanţii actorului nu au confirmat, dar Ashton a publicat un mesaj cu subinteles pe Twitter.
Acesta ar fi primul rol in televiziune pentru Ashton Kutcher, din anul 2006 (That ‘70s Show) incoace.

Ashton Kutcher
Tranzactia vine ca urmare a aderarii lui Hugh Grant la serial doar pentru a-l scoate din serial in ultimul moment, acesta fiind foarte preocupat si speriat de premiza de a filma 20+ episoade intr-un serial TV, in fiecare an.

Nu este inca nimic oficial, dar este un pariu ca cu zeci de milioane de telespectatori care asteapta relansarea serialului , CBS va face un anunt in curand.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger