Noul Trailer Tranformers Dark Of The Moon 3D

Nu mai e mult pana cand Transformers: Dark of the Moon se va dezlantui in cinematografe, filmul regizat de Michael Bay fiind lansat cu doua zile mai devreme decat era preconizat initial, in toata lumea. 
Pana atunci fanii dornici, pot savura un nou promo, cel de al treilea, numit Trailer 3D.

Din pacate, nu putem admira noul trailer in 3D, acest lucru fiind posibil doar in cinematografele echipate cu capabilitati de screening multidimensional.
Acest nou trailer nu arata prea multe imagini noi in comparatie cu trailerele anteriore, dar imaginile noi prezentate sunt chiar spectaculoase.

Cel mai recent promo nu a fost utilizat pentru a ne prezenta caractere suplimentare, desi o vom vedea foarte putin pe cea care o inlocuieste pe Megan Fox, Rosie Huntington-Whiteley, si mai multe imagini suplimentare cu Optimus Prime si Bumblebee in acriune.

Vom fi sinceri.
Promourile pentru Transformers: Dark of the Moon prezinta unele dintre cele mai bune efecte CGI vazute in ultima perioada.
Ne e teama ca Rosie Huntington-Whiteley va reprezenta doar un model mut in acest film.
Coloana sonora impresionanta aduce un plus pentru promovarea acestei continuari Transformers, iar cele 3 trailere ne-au aratat atat de multe imaginii, incat avem impresia vaga ca am vazut deja cele mai bune parti ale actiunii.

Transformers: Partea Intunecata a Lunii este regizat de Michael Bay, avandu-l ca producator executiv pe Steven Spielberg si avand in distributie staruri ca Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, John Malkovich, Frances McDormand, Tyrese Gibson, Patrick Dempsey, avand parte de participarea extraordinara a vocilor actorilor Hugo Weaving, Peter Cullen, si Leonard Nimoy va ajunge in cinematografe in 3D incepand de miercuri, 29 iunie.
Distribuitorul roman al filmului, Ro Image, confirma ca Transformers 3 va rula si in Romania in regim de avanpremiera..

Share this article :

1 comentarii:

Silviu spunea...

Chiar asa, la cate bucati de video si trailere s-au perindat pe net, deja am impresia ca stiu subiectul si am vazut cam toate fazele faine din film :P

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger