Noutati In Distributia Filmului The Hobbit

Distribuitia filmului The Hobbit se mareste, iar regizorul Peter Jackson anunta alte surprize pentru viitor, si un nou video de pe platourile de filmare.

Pe masura ce productia se apropie de finalul primului "bloc" de filmari, se pare ca echipa raspunzatoare pentru ecranizarea cartilor The Hobbit, va lua o pauza in mai putin de trei saptamani, pentru a lucra la editarea efectelor vizuale si pentru a face pregatirile necesare pentru urmatoarele scene.

Regizorul promite ca in curand vom avea parte si de o noua secventa video direct de pe platourile de filmare, inregistrare ce va contine si amanunte despre pregatirile urmatoarelor decoruri necesare pentru atmosfera din Middle Earth.


In ce priveste distributia filmelor The Hobbit, se pare ca surprizele se tin lant, Peter Jackson anuntand astazi ca echipei i se va alatura si celebrul actor britanic Stephen Fry (V for Vendetta), care va juca rolul The Master of Lake-Town, (cunoscut ca si Esgaroth) personaj ce era conducatorul orasului Laketown atunci cand in povestea scrisa de J.R.R. Tolkien, Bilbo Baggins si companioni lui au ajuns in aceste tinuturi.
Regizorul recunoaste ca il stie bine pe actorul britanic Stephen si ca sunt in curs de dezvoltare a unui film impreuna.

Stephen Fry
- "Stephen Fry este recunoscut si ca un bun scenarist, cu abilitati deosebite in a scrie, el fiind de asemenea este un actor teribil care va crea un rol foarte memorabil pentru noi" declara Peter Jackson.

Deasemenea regizorul a anuntat ca rolul functionarului public din Laketown, Alfrid, mana dreapta a Maestrului din Laketown va fi jucat de Ryan Gage.
Ryan Gage este un actor tanar care initial a jucat intr-un rol de Hobbit, dar pe care echipa si regizorul l-au placut atat de mult incat l-au distribuit si in rolul Alfrid.

De asemenea Conan Stevens, va juca rolul Azog, un conducator al orcilor cu care cei 12 dwarfi isi vor intersecta drumul, actorul avand in jur de 2 metri inaltime!
Regizorul a postat pe contul sau de Facebook o poza cu Conan Stevens in vizita pe platourile de filmare.

 The Hobbit va fi prezent in cinematografe in doua parti, cele doua filme fiind planificate pentru lansare la sfarsitul lui 2012 si respectiv 2013.

Citeste si alte articole despre filmul The Hobbit :
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger