Universal Reduce Bugetul Pentru Proiectul The Dark Tower

Amenintat cu o reducere de buget si o amanare a inceperii filmarilor proiectul de ecranizare a cartilor The Dark Tower de Stephen King ar putea suferi grave modificari sau si mai rau de o moarte lenta.


Anul trecut, Universal a anuntat un plan ambitios de a adapta populara serie de romane The Dark Tower, care ar fi trebuit sa incepa cu o versiune de film regizata de Ron Howard (Thor) si urmata de continuari multiple cat si de un serial de televiziune care sa acopere cele sapte carti ale autorului Stephen King.
Brian Grazer a fost stabilit pentru a produce tot proiectul, Akiva Goldsmith a fost angajat sa scrie scenariul iar castigatorul premiului Oscar Javier Bardem a semnat un contract pentru rolul lui Deschain.


Zvonuri recente au spus ca oficiali de la studiourile Universal incep sa aiba indoieli in ceea ce priveste aceasta ecranizare, si ca ar putea decide daca sa puna proiectul in redresare (anulare/amanare) sau nu, in urmatoarele saptamani.
O asemenea amanare ar putea duce la preluarea proiectului de catre un alt studio sau in cel mai rau caz la o moarte lenta.

Pana la urma se pare ca Universal nu va renunta la proiectul care il va avea pe Ron Howard si Akiva Goldsman la carma adaptarii romanului lui Stephen King, The Dark Tower, doar ca studioul va face unele modificari inainte de a scrie un cec pentru buget.
Cu toate acestea, o farama de speranta ramane, presedintele Michael Rosenberg declarand saptamana trecuta ca :

- "Proiectul Dark Tower nu este anulat ... exista probleme in curs de rezolvare si discutii cu privire la bugetul proiectului, discutii care sunt obisnuite pentru fiecare film in dezvoltare." -

Totusi Universal nu vrea sa renunte asa de usor la un proiect care are potential, doar ca exista unele probleme in ce priveste bugetul, si din aceasta cauza studioul a impins data de incepere a filmarilor din aceasta toamna pentru anul viitor.


Hollywood Reporter spune ca Ron Howard, Brian Grazer si Akiva Goldsman s-au intalnit pentru a discuta o incercare de reducere a bugetului.
Asta inseamna o rescriere a scenariului si o recalculare a tuturor resurselor de care regizorul si producatorul aveau nevoie pentru a duce la final acest indraznet priect masiv ce contine trei filme pentru marele ecran si un serial TV.
Dincolo de toate astea, intarzierea si reducerea bugetului ar putea pune in balans si participarea actorului Javier Bardem la aceasta ecranizare.
Vom urmari cu interes evenimentele care urmeaza sa se petreaca din jurul acestui complex proiect, dar nu am fi surprinsi daca procesul de rescriere a scenariului si modificarile suplimentare pentru adaptarea la noul buget ar putea pune acest proiect pe o linie moarta.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger