Will Smith In Noul Proiect Semnat Quentin Tarantino : Django Unchained!

Dupa succesul avut cu Inglourious Basterds fanii, admiratorii, si chiar criticii asteapta cu nerabdare urmatorul proiect marca Quentin Tarantino.

Dupa ce multa vreme s-a crezut ca Tarantino lucreaza la o continuare a deja celebrul Inglorious Basterds, iata ca regizor se opreste asupra unui alt film pe care il va transforma intr-o opera ce va contine amprenta originala Tarantino.
Urmatorul film al lui Quentin Tarantino va fi un remake western, si este posibil sa existe deja un scenariu cat si o distributie pentru viitorul film numit Django Unchained!

Cu doua luni in urma, Franco Nero probabil mai bine cunoscut pentru rolul sau ca si generalul Esperanza din Die Hard 2, a anuntat ca a fost distribuit intr-un film western nou, scris si regizat de Quentin Tarantino, in care ar urma sa joace alaturi de Christoph Waltz.
De curand agentia lui Quentin Tarantino, a transformat aceast zvon in ceva oficial, scenariul pentru Django Unchained fiind predat companiei Weinstein.
Mai multe site-uri de specialitate spun ca scenariul lui Tarantino a fost primit cu entuziasm de catre oficiali de la studio.

Pentru cei care nu stiu, Django este un film incredibil de influent, din anul 1966, un western regizat de Sergio Corbucci avandu-l in rolul principal pe Franco Nero.
Influenta lui Django a fost resimtita de-a lungul timpului in multe filme si seriale TV, , inclusiv in Star Wars (Jango Fett), Trigun, Sukiyaki Western Django (regizat de Takashi Miike, alaturi de Quentin Tarantino), si chiar mai mult, in recentul film animat Rango.
Exista doar doua filme oficiale Django cel in care a jucat Franco Nero, si Django Strikes Again (1987), dar exista si multe altele neoficiale.

Franco Nero in Django 1966
Este neclar in prezent daca Django Unchained a lui Tarantino va fi o continuare directa sau va fi cu totul altceva.
Se pare ca regizorul s-a hotarat asupra unui singur lucru : il vrea pe Will Smith in rolul Django.
O ofertă oficiala nu a fost inca facuta pentru Will Smith, care ramane unul din cei mai mari actori in jurul careia regizorii se invart, chiar daca actorul nu a jucat intr-un film din 2008.


Samuel L. Jackson se pare ca este in tratative pentru rolul Stephen, un manipulator expert.
Pana si lui Brad Pitt i-a fost oferit un rol, potrvit unor zvonuri, un rol important, dar acesta a refuzat.

Un alt preferat al regizorului fiind Christoph Waltz care va juca, probabil rolul Schultz, cel care il va elibera pe Django si il va ajuta in cautarea lui.
Christoph Waltz se va reintalni sub bagheta magica a lui Tarantino, prin asumarea unui rol scris special pentru el, de un vanator de recompense, care ajuta la eliberarea sclavului Django si care il va ajuta in misiunea sa de salvare a sotiei de la un proprietar de plantatie numit Monsieur Calvin Candie.

Tarantino se pregateste sa inceapa productia pentru Django Unchained in Louisiana in aceasta toamna.
Share this article :

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Daca pana la Inglorious Basterds ziceam ca Tarantino e genial, dupa fil am schimbat macazul la "Cristoph Waltz e absolut genial". Presimt un nou film semnat Tarantino de nota 8+

- xtc -

Allentto spunea...

Christoph Waltz chiar e genial :)
Dar sa nu uitam ca fara Tarantino nu ar fi castigat nici premiu Oscar nici premiu Globul de Aur, si nici premiul BAFTA, toate luate pentru Inglorious Basterds!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger