Detinatorul Unui Oscar Jamie Foxx Este Oficial Django!

Dupa ce productia lui Quentin Tarantino, Django Unchained a primit saptamana trecuta data oficiala de lansare, primeste si un actor de calibru pentru rolul Django.

Confirmarea oficiala ca Jamie Foxx va juca intr-adevar alaturi de Leonard DiCaprio, Christoph Waltz, si probabil, Samuel L. Jackson a venit ieri cand Jeff Goldsmith a publicat un tweet spunand ca Will Smith nu a aceptat oferta regizorului si ca Tarantino l-a ales pe Jamie Foxx ca si protagonist pentru rolul Django.

Dupa mai multe intalniri si negocieri cu Will Smith scriitorul si regizorul s-a intalnit cu Idris Elba, Terrence Howard, si chiar si cu Chris Tucker inainte de a-i oferi lui Jamie Foxx rolul.

Jamie Foxx
Pentru cei care nu stiu, Django este un film incredibil de influent, din anul 1966, un western regizat de Sergio Corbucci avandu-l in rolul principal pe Franco Nero.
Influenta lui Django a fost resimtita de-a lungul timpului in multe filme si seriale TV, , inclusiv in Star Wars (Jango Fett), Trigun, Sukiyaki Western Django (regizat de Takashi Miike, alaturi de Quentin Tarantino), si chiar mai mult, in recentul film animat Rango.
Exista doar doua filme oficiale Django cel in care a jucat Franco Nero, si Django Strikes Again (1987), dar exista si multe altele neoficiale.

Franco Nero
In viitoarea productie a lui Tarantino, Django Unchained este un sclav eliberat (Jamie Foxx), care isi uneste fortele cu un vanator de recompense german (Christoph Waltz), ca parte a unui plan pentru a-si salva sotia aflata in posesia unui vicios proprietar de plantatie (Leonardo DiCaprio).
Producţia este programata sa inceapa filmarile in aceasta vara sau la inceputul toamnei.

Django Unchained este produs de Quentin Tarantino, Stacey Sher si Pilar Savone si este programat sa ajunga in cinematografe pe 25 decembrie 2012.
Share this article :

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Clar Jamie Foxx mult mai potrivit decat Will Smith.

Ariel spunea...

Ramane de vazut :)
Nu ar fi fost nici Will Smith o achizitie proasta dupa parerea mea.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger