Mission: Impossible 4 - Ghost Protocol Si Primul Trailer

Unul din cele mai anticipate filme de actiune ce vor avea premiera anul acesta, Misiune Imposibila 4 al regizorului premiat cu Oscar Brad Bird, are parte de primul trailer incendiar.
Asteptam cu nerabdare sa vedem imagini din cel de al patrulea film Misiune Imposibla, mai ales pentru ca marcheaza debutul regizoral la filme de actiune al castigatorului unui Oscar, Brad Bird (The Iron Giant, The Incredibles, Ratatouille).


Incepand de vara anului trecut, zvonuri despre un nou film din seria Misiune Imposibila au facut valva pe internet, atunci cand Tom Cruise a declarat ca are intentia de a continua aceasta franciza, insa doar in luna octombrie 2010 cei de la Paramount au dezvaluit si titlul oficial al urmatorului film cu super spioni, Mission: Impossible – Ghost Protocol.

De atunci si pana acum, foarte putine informatii despre proiect au ajus la urechile fanilor, in afara catorva poze de pe platourile de filmare si a mai multor reportaje media care il aratau pe Tom Cruise in febra filmarilor.
Cea mai mare valva in ceea ce priveste filmul Mission: Impossible – Ghost Protocol a fost facuta in jurul regizorului care a castigat un oscar pentru un film de desene animate, si pentru care Mission: Impossible – Ghost Protocol ar fi primul film de actiune.


Daca are ceva de demonstrat noul trailer, atunci cu siguranta o face, macar faptul ca e plin de actiune si ca franciza revine inapoi pe ecrane in forta.
Actiunea si efectele speciale arata exact cum ar trebui sa arate o continuare a seriei Misiune Imposibila, plina de actiune, explozii si multe urmariri.


Tom Cruise, care va implini luna viitoare 49 de ani, isi face majoritatea cascadoriilor singur, dovedind asta anul trecut in timp ce era suspendat la 828 de metri pe puntea de observare a constructiei Kahlifa Burj (Burj Dubai) cea mai inalta constructie din lume incepand din 2010, fiind intr-o forma excelenta facand fata cerintelor fizice, desi se zonveste ca nu mai poate fi in centrul atentiei mult timp si ca in curand va preda stafeta M.I. co-starului Jeremy Renner.


Mission: Impossible 4 - Ghost Protocol are un scenariul scris de Josh Appelbaum si André Nemec dupa o poveste de J.J. Abrams si Tom Cruise, fiind regizat de Brad Bird si aduce pe marile ecrane staruri ca Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Josh Holloway, Ving Rhames, Simon Pegg, Michael Nyqvist (The Girl with the Dragon Tattoo), Anil Kapoor (Slumdog Millionaire), Lea Seydoux (Inglourious Basterds) si Vladimir Mashkov.

Mission: Impossible – Ghost Protocol va ajunge in cinematografe pe 6 Decembrie 2011.



Share this article :

3 comentarii:

Anonymous spunea...

tare de tot :)

Amorpheus spunea...

Super fain, desi nu ma asteptam, si inca sunt suspicios ince il priveste pe Tom Cruise.
In general arata chiat bine trailerul, poate prea bine pentru un regizor de desene animate :)

Ariel spunea...

Regizor de desene animate sau nu, e detinatorul unui oscar, si sunt sigura ca e capabil sa se descurce bine si la filme de actiune :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger