Poster Si Trailer Nou Puss In Boots

Puss In Boots (Antonio Banderas) va avea parte de proprile lui aventuri, si de data aceasta are parte de un trailer nou si un poster.

Cu mult inainte ca Motanul Incaltat sa faca echipa cu Shrek, el a avut parte de proprile aventuri care l-au purtat in locuri nemaivazute, acolo unde Puss In Boots l-a avut alaturi pe Humpty Dumpty (Zach Galifianak) si pe pisica de strada Kitty (Salma Hayek), in incercarea disperata a lor de a fura faimoasa Gaina cu ouale de aur.


Aventurile Motanului Incaltat, vor fi pe marile ecrane intr-un film 3D animat unde personajele vor prinde viata cu ajutorul vocilor lui Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton si Sedaris Amy.


Motanul Incaltat aduce din nou in atentie franciza Shrek, unde Puss in Boots dispune de vocea lui Antonio Banderas, iar Guillermo del Toro este consultant cu privire la acest film animat.

Puss in Boots este regizat de Chris Miller, cel care a regizat anterior Shrek al Treilea, si va fi lansat pe 4 noiembrie in 3D normal cat si pe ecranele IMAX 3D.

Share this article :

2 comentarii:

Adina spunea...

Arata putin diferit fata de cum arata in Shrek, sau e doar impresia mea?
super fain oricum, deabea astept :)

Ariel spunea...

@Adina
Mie nu imi pare diferit :) poate putin mai in centrul atentiei :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger