Aventura Sci-Fi John Carter Are Parte De Primul Trailer!

Filmul ce initial se intitula John Carter Of Mars al celor de la Walt Disney Pictures are parte de primul teaser trailer care ne aduce in prim plan designul creativ si atmosfera aventurilor lui John Carter in aceasta adaptare dupa literatura clasica science-fiction.

Se pare ca campania pentru viitoarea aventura sci-fi John Carter, are un start timpuriu, probabil si din cauza insistentei fanilor, dar mai ales pentru a promova viitorul concept al filmului care va fi un punct de dezvoltare pentru o viitoare franciza.

 Taylor Kitsch in John Carter
Anul viitor se implinesc 100 de ani de cand autorul Edgar Rice Burroughs a lansat celebra aventura fantastica, cu caractere ce au influentat generatii de autori, regizori si artisti
Se pare ca regizorul Andrew Stanton si echipa lui de productie au muncit din greu la adaptarea clasicului roman a lui Edgar Rice, despre un soldat din razboiul civil transportat fara stirea sa pe Marte, si care devine un fel de super-erou pe planeta rosie, contribuind la eliberarea localnicilor.
Va spuneam despre acest proiect inca de luna trecuta, si incercam sa aducem un plus de imagine pentru proiect, atunci cand unele poze din concept au fost dezvaluite pentru prima oara.


Filmul este bazat pe povestea lui John Carter, un personaj din povestea A Princess of Mars, din 1912 si publicat pentru prima data ca un roman in 1917.
John Carter este un veteran al razboiului civil care adoarme intr-o pestera dupa ce a fost urmarit de indienii Apache si se trezeste pe planeta Marte, numita Barsoom in roman, o planeta ce odinioara era asemanatoare cu Pamantul, dar a devenit mai putin ospitaliera.


Eroul principal John Carter (Taylor Kitsch) salveaza un humanoid, pe printesa Dejah Thoris si se implica in lupta dintre martieni pentru a salva planeta de la distrugere.
John Carter va fi prima incursiune a regizorului premiat cu Oscar, Andrew Stanton in live-action, el fiind la prima incercare de a face un film pentru marile ecrane dupa ce a lucrat la filme de animatie pentru Pixar.


Cu un budget initial de 120 millioane de dolari John Carter regizat de Andrew Stanton are in distributie nume ca Taylor Kitsch, James Purefoy, Mark Strong, Bryan Cranston, Lynn Collins, Samantha Morton, Thomas Hayden, si Willem Dafoe si va ajunge in cinematografe anul viitor pe data de 9 Martie.

Iata si primul trailer lansat special pentru UK, cel pentru SUA se pare ca va ajunge on-line astazi, mai tarziu, si daca este diferit fata de acesta vom face o actalizare a articolului.



Share this article :

6 comentarii:

Petre spunea...

Buna, numele meu este Petre si am 55 de ani.
Vroiam doar sa zic ca imi doream pe vremuri sa vad un film dupa carte, pe vremea cand eram copil :)
Uite ca la batranete vad si filmul!

Bine ca am dat de pagina asta din intamplare, ca altfel nu stiam!

Multumesc!

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

Draga Petre
Bine ai venit printre noi!
Ne bucuram ca ne-ai gasit si ca ai reusit sa gasesti ceva de interes pentru tine!
Varsta nu conteaza cand e vorba de asa ceva.
Speram si noi din suflet ca filmul sa se ridice la nivelul asteptarilor.
Mai ales ca este un concept original, si ca a inspirat de-a lungul timpului multi regizori si in special mai noul Avatar!

Marcelino spunea...

Nu numai ca nu am auzit de carte, da nici nu stiam de proiectul asta.
Si chiar arata bine, iar povestea pare interesanta!
Multam de informatie!

Ioana spunea...

Nici eu nu stiu de carte nimic, dar trailerul arata bine si povestea pare fascinanta!

Bogdan spunea...

De pe wikipedia:

"John Carter first appeared in A Princess of Mars, the first Burroughs novel set on the fictionalized version of Mars that the author dubbed "Barsoom". Written between July and September 28, 1911, it was serialized as Under the Moons of Mars in the February to July 1912 issues of the magazine All-Story and first published in book form in October 1917.

Carter reappeared in subsequent volumes of the series, most prominently in the second, The Gods of Mars (1918), the third, The Warlord of Mars (1919), the eighth, Swords of Mars (1936), the tenth, Llana of Gathol (1948), and the eleventh, John Carter of Mars (1964). John Carter is also a major secondary character in the fourth volume, Thuvia, Maid of Mars (1920), and the ninth, Synthetic Men of Mars (1940)."

Bun, deci ei au inceput cu John Carter of Mars, dupa care au schimbat numele in John Carter, pentru ca nu e chiar de la bun inceput "of Mars", trebuie sa-si castige acest drept, right ? :)

Cronologic vorbind, John Carter of Mars a fost scris in 1964, si din cate am auzit, se vrea a fi o trilogie, deci sa inteleg ca vor continua cu volumele aparute de la 1918,1919 si restul.. ?

Silviu spunea...

Bogdan
Oh ce bine ar fi sa te auda si producatori :)
Daca o sa aiba succesul scontat evident ca vor face trilogie, doar e in trend nu? :)
Totul depinde de noul semn care conduce industria $$$$$$ :)
Totusi prevad un succes la boxoffice, nu unul rasunator, fiindca majoritatea lumi o sa il compare cu Avatar cand de fapt e invers :)
Daca scenariul e fidel cartilor probabil va avea parte si de o continuare!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger