Celebrul Red Tails Produs De George Lucas Are Acum Un Trailer Uimitor

Filmul despre plutonul primilor piloti de elita afro americani din cel de al doilea razboi modnial, care fost in dezvoltare peste douazeci de ani, produs de George Lucas si regizat de Anthony Hemingway, Red Tails are acum o data de lansare si un trailer umitor.

Pentru inceput trebuie sa stiti ca filmul Red Tails a fost in dezvoltare peste douazeci de ani, si scenariul pentru fimare a fost scris initial de John Ridley in 2007, dar a fost filmat sub conducerea lui Anthony Hemingway incepand din Martie 2009.


Dupa ce am pierdut orice speranta de a vedea acest film epic despre cel de al doilea razboi mondial, dupa ce prejudecati rasiale au stat la baza realizari lui, iata ca noutati umitoare despre acest proiect uitat de mai toata lumea , ajung sa se ridice la nivelul asteptarilor si al zvonurilor precedente despre viitorul film Red Tails, ce are parte acum de primul trailer.

Red Tails are la baza scenariului, povestea adevarata a aviatorilor Tuskegee, primul pluton de piloti afro americani luptatori in cel de al doilea razboi mondial, scenariu ce are parte de mici modificari in ceea ce priveste povestea reala, care a fost in mare parte supervizata si co-scrisa de George Lucas.


In mijlocul contrazicerilor rasiale din timpul celui de al doilea razboi mondial, a fost format in anul 1941, cu mare grutate, primul experiment ce avea la baza, antrenarea primilor piloti de vanatoare afro-americani pe avioanele P-51 Mustang, ce mai tarziu au primit misiunea stricta de a aparara bombardierele aflate in dificultate in arena razboiului european.
Pe masura ce razboiul in Europa continua sa isi faca simtita prezenta si in randul fortele aliate, Pentagonul nu a avut alta solutie decat sa ia in considerare optiuni neortodoxe, inclusiv trimiterea in lupta a trupelor netestate de piloti afro-american, ce faceau parte din programul experimental de formare Tuskegee.

Acest proiect era cunoscut sub numele de aviatori Tuskegee iar povestile lor , ce ajung dincolo de campul de lupta, este portretizat in noul film Red Tails, ce incearca o altfel de viziune asupra acestui grup foarte special de militari, ce a luptat un razboi in Europa si a purtat in acelasi timp o batalie crancena cu prejudecatile rasiale ale oamenilor de acasa, lasandu-ne marturie moatenirea lor extraordinara de curaj si devotament.
Sub protectia acestui prim proiect trimis direct in lupta, plutonul primilor piloti de elita afro americani a pierdut cele mai putine bombardiere din timpul celui de al doilea razboi modial.
Numele de Red Tails vine de la coada avionului P-51 Mustang pe care pilotii afro americani o aveau vopsita in rosu, semn distinctiv pentru care au devenit cunoscuti de-a lungul istoriei si in timpul celui de al doilea razboi modial.


Filmul Red Tails, cu o povestea scrisa de George Lucas si John Ridley, este regizat de Anthony Hemingway si are in distributie staruri ca Terrence Howard, NeYo, Andre Royo, Nate Parker, David Oyelowo, Cuba Gooding Jr., Bryan Cranston, Method Man, Tristan Wilds, Kevin Phillips, Rick Otto, Lee Tergesen, Elijah Kelley, Marcus T. Paulk, Leslie Odom Jr., Jazmine Sullivan, Edwina Finley, Daniela Ruah si Stacie Davis.

Viitorul film de actiune despre al doilea razboi mondial, Red Tails are data de lansare stabilita pentru 20 Ianuarie 2012.



Share this article :

6 comentarii:

Ionica spunea...

Pare tare filmul. Imi plac foarte mult filmele cu lupte aeriere! Pare mai tare decat Flyboys sau Baronul rosu!

Adjo Project spunea...

Ohh Flyboys a fost dragut da nu se poate compara cu asta :)
Ce-i drept nici bugetul nu se poate compara, aici fiind vorba de Lucas!

Marcelino spunea...

Tare de tot!
Stiam ca Lucas are inclinatii spre luptele aeriene, si mai ales pentru cele din al doilea razboi mondial, probabil cu filmul asta si-a implinit un vis :)
Super Fain!

Bogdan spunea...

Super!

Redemption pentru Cuba Gooding Jr. dupa toate filmele slabe din ultima vreme & Kudos pentru Terrence Howard, dupa episodul neplacut cu Iron Man.

Go Lucas ;)

Silviu spunea...

@Ionica
Si mie la fel, imi plac in general filmele de razboi bazate pe fapte reale, dar daca au in ele si putin dog fight deja le iubesc :)

Oh god, de cand stiam ca vor sa faca filmul asta ,am imbatranit intre timp :)

@Marcelino
Ce-i drept Lucas a visat intotdeuna sa realizeze un film cu batalii aeriene din al doilea razboi modnial.
Ma bucur ca intr-un final proiectul asta a prins viata si vom vedea un film de boxoffice!
O sa imi placa la nebunie!
@Bogdan
Cata dreptate ai cu Cuba Gooding Jr. si Terrence :)

Mihai George spunea...

Lupte aeriene, al doilea razboi mondial, george lucas, ce poti astepta mai mult? :))
Super film, deabea astept!
O sa fie unul memorabil.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger