Doua Postere Si Imagini Noi Din Sherlock Holmes 2 : A Game of Shadows

Sequelul Sherlock Holmes: A Game of Shadows, regizat de Guy Ritchie, ce va ajunge pe ecrane la sfarsitul anului, are parte de doua noi postere si probabil de un trailer la sfarsitul acestei saptamani.

In caz ca ati uitat, va anuntam ca anul acesta vom avea parte de inca o continuare celebra, una care il va aduce din nou in prim plan pe celebrul personal inventat de Sir Arthur Conan-Doyle, Sherlock Holmes, intr-o viziune unica si poate putin prea plina de actiune a regizorului Guy Ritchie, cel care a regizat si conceput si prima parte a acestei aventuri.

De aceasta data Sherlock Holmes (Robert Downey JR) si partenerul lui, Dr. Watson (Jude Law) isi unesc fortele pentru al infrunta poate pe cel mai inversunat adversar al lor, profesorul Moriarty (Jared Harris).


Doua postere si cateva imagini noi din filmul Sherlock Holmes: A Game of Shadows au fost lansate ieri si s-ar putea ca primul trailer pentru acest film sa apara chiar in acest week-end.
Posterele sunt destul de interesante, cu unul pentru fiecare personaj, Robert Downey Jr. si Jude Law, avand parte intr-o mica masura si de prima imagine a lui Jared Harris in rolul personajului negativ Moriarty.


Sequel-ul lui Guy Ritchie, Sherlock Holmes, a fost intitulat oficial Sherlock Holmes: A Game of Shadows inca din luna Februarie a acestui an.

Robert Downey Jr., Jude Law Si Noomi Rapace
Cu un scenariu adaptat dupa personajele autorului Arthur Conan Doyle, scris de Kieran Mulroney si Michele Mulroney, filmul regizat de Guy Ritchie are in distributie star-uri ca Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Noomi Rapace, si Stephen Fry.


Sherlock Holmes: A Game of Shadows va ajunge in cinematografe pe 16 decembrie 2011.

Share this article :

4 comentarii:

Ionica spunea...

Cu toate ca sunt un fan al lui Sherlock Holmes nu pot spune ca sunt multumit de interpetatrea lui Downey Jr. Sper ca in acest al doilea film sa intre mai bine in pielea personajului exact cum "l-a pictat" Arthur Conan Doyle.

Ariel spunea...

Draga Ionica
Nici noi nu suntem prea mari fani al lui Iron Man ... err pardon ... Robert Downey Jr in rolul Sherlock, dar recunosc, ca si actor, interpreteaza bine orice rol.
Aici de fapt e vina lui Guy Ritchie care l-a luat la misto pe Sir Doyle reinventand un personaj, care de fapt e fictiv :) si care prin prisma cartilor ne-a fermecat cu stilul sau impecabil englezesc!
Sherlock-ul lui Ritchie e putin mai murdar, si neconventional, ca de altfel si Londra prezentata in film.
In fond asta e stilul lui Guy ca si regizor ;)

Marcelino spunea...

Eu zic ca Downey JR joaca bine, doar ca in prima parte nu prea a prins accentul ala renumit englezesc, plus ca conceptia lui Sherlock asta modern nu ma incanta deloc, ce naiba, imparte pumni ? :)
Asta e o intruchipare a lui Sherlock Holmes dint-un univers paralel poate :)

Adina spunea...

Mie mi-a placut mult ce au facut cu sherlock holmes :)
L-au adus mai aproape de noi, de productile astea valorease cu buget mare.
Deabea astept partea a doua!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger