Familia Ewing Revine Pe Ecrane Intr-Un Nou Serial Dallas!

Desi aflat de mult in dezvoltare, TNT a dat unda verde seriei noi al faimosului Dallas, un serial cu totul nou, bazat pe una dintre cele mai populare drame de televiziune a tuturor timpurilor, despre rivalitatile si lupta pentru putere a familiei Ewing.

Renumit pentru rating mare pe care l-a inregistrat la difuzare, seria originala a fost cunoscuta pentru intriga ce o oferea avand parte de seductie, multe scandaluri si personaje fermecatoare.


Dupa multi ani de taraganare, TNT a dat in sfarsit unda verde la o un nou serial bazat pe intrigile din vechiul Dallas, oferind cu aceasta ocazie o combinatie intre starurile din serialul clasic cu membrii noi din distributie.

Josh Henderson (90210), Jesse Metcalfe (John Tucker Must Die), Jordana Brewster (Fast & Furious), Julie Gonzalo (Veronica Mars) si Brenda Strong (Desperate Housewives) sunt mai tineri actori care fac parte din distributia noului serial, si vor avea parte de participarea lui Patrick Duffy, Linda Gray si Larry Hagman, care isi vor relua rolurile din seria originala.


Seria originala care a fost difuzata intre ani 1978-1991, a urmat lupta pentru putere a celor doua personaje principale, JR Ewing (Larry Hagman) si Bobby Ewing (Patrick Duffy).
Aceasta noua serie aduce in fata micilor ecrane rivalitatea reprezentata de o alta generatie de pretendenti la averea familiei care se afla acum in mainile mai tinerilor mostenitori Ewing: verisori John Ross Ewing (Josh Henderson), fiul lui JR si fosta sotie Sue Ellen (Linda Gray) si Ewing Christopher (Jesse Metcalfe), fiul adoptat de Bobby, in timp Jordana Brewster in rolul Elena, este implicata intr-un triunghi amoros cu Christopher, John Ross si Veronica.


Poate ca uni dintre voi sunteti prea tineri ca sa intelegeti fenomenul care l-a reprezentat serialul Dallas, in special isteria pe care a provocat-o episodul intitulat "Cine La Ucis Pe JR", si nu credem ca interesul unora va fi la fel de mare pentru aceast nou serial Dallas, dar se pare ca cei de la TNT au gasit o nisa in statisticile lor care spune ca inca exista telespectatori care isi vor aminti de seria orginala si ca reinoirea serialului ar aduce un public interesat.


Primele 10 episode din noua serie Dallas sunt programate sa aiba premiera candva in vara anului 2012, dar suntem siguri ca vor mai aparea si alte comunicate de presa, cat si multe alte materiale promotionale printre care si un trailer.

Share this article :

1 comentarii:

Marcelino spunea...

ahahahaha no shit?
Jr se intoarce :)
O sa fie pleasna serialul asta!
Mark my words!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger