Mortal Kombat Legacy - Final De Sezon - Episodul 9

Mortal Kombat: Legacy episodul noua, si in acelasi timp finalul primului sezon, a ajuns online, prezentand una din cele mai interesante lupte din webseria regizata de Kevin Tancharoen!

Pentru cei nefamiliarizati cu serialul web, Mortal Kombat: Legacy aduce in atentia spectatorului o istorie bogata si complexa din lumea jocurilor video Mortal Kombat, si daca nu ati vazut episodul 8 din aceasta serie web, puteti sa il vedeti aici.
In timp ce regizorul seriei web, Kevin Tancharoen a indraznit sa portretizeze in acest serial o viziune a sa, si-a luat in acelasi timp si anumite libertatii care par sa arate pasiunea regizorului si respectul pentru personajele Mortal Kombat.


Indiferent ce personaj luptator preferati, se vede cu ochiul liber ca regizorul si-a dedicat mult timp pentru a dezvolta personajele si mai ales povestea ce sta in spatele fiecarui personaj din aceasta serie web, unde Kevin Tancharoen aduce un concept original, un concept mai apropiat de realitate, o imagine realistica care transforma ideea jocului in ceva mai apropiat de cotidianul zilelor noastre in care personajele celebre din faimosul joc video, au o identitate reala si sunt definite de problemele zilnice pe care toti le intampinam.


Ultimul episod din mini seria web, si fara indoiala cel mai incitant episod din primul sezon al proiectului, prezinta cronicile infamului Lin-Kuei, cu o initiativa stiintifica de cercetare si construire a unor soldati Cyborg, incercare ce a transformat uni din asasinii clanului in mercenari mecanizati.
Versiunile Robotice ale lui Cyrax si Sektor, ce au avut parte de unele aluzii in primul episod din Mortal Kombat: Legacy, vor servi ca o modalitate de incheiere a acestui sezon cu scene de lupta bine regizate.
Au trecut aproape doua luni de cand nu am mai avut parte de nou episod din seria regizorului Tancharoen.


Viitorul serialului conceput si regizat de Tancharoen, precum si daca acesta va reusi sa devina un film pentru marile ecrane, ramane incert, si se pare ca nu a existat nici un anunt oficial in aceasta saptamana la Comic Con 2011.

Cu toate acestea, incertitudinea nu vine din partea lipsei de interes a regizorului, presupunand ca fanii si studioul sunt de acord, regizorul ar avea si alte idei pentru povesti ce s-ar putea explora.

La final de sezon, trebuie sa recunoastem ca scopul initial a fost indeplinit, acela de a readuce jocul Mortal Kombat in atentia fanilor, si mai ales de a creste vanzarile pentru ultimul joc Mortal Kombat lansat pe piata odata cu lansarea acestui serial web.



Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger