Noi Imagini Cu Andrew Garfield In Rebootul The Amazing Spider Man

Noi imagini oficiale cu Andrew Garfield in rolul Spider Man din reboot-ul pe care Sony il gandeste de multa vreme!

Discutiile intense si cautarea unui actor potrivit pentru The Amazing Spider Man, au facut deliciul zvonurilor online inca cu multa vreme dinaintea anuntului oficial despre aceasta re-lansare a francizei care aduce bani, nu doar producatorilor.


O multime de poze si filmulete din perioada filmarilor prinse de amatori dar si de posturi de televiziune au facut prima pagina a stirilor aproximativ un an de zile.
Imagini cu Andrew Garfield in costumul Spider Man au mai aparut si in trecut, dar aceste imagini noi sunt venite oficial chiar din partea producatorilor, care odata cu lansarea evenimentului Comic-Con 2011, vor lansa si o campanie promotionala intensa ce va face deliciul fanilor si nu numai.


Distributia si echipa de reboot al filmului The Amazing Spider-Man (Andrew Garfield), a incheiat filmarile deabea in luna aprilie, si nu putem sa ne gandim la un alt film recent bazat pe cartii de benzi desenate care a dat fanilor o astfel de libertate si transparenta din spatele productiei.

Nici macar bine terminat primul film, ca deja Sony a angajat un scriitor pentru viitorul blockbuster din 2012, James Vanderbilt, care urmeaza sa lucreze la scenariul continuari The Amazing Spiderman.
James Vanderbilt este un scriitor talentat, a carui ce mai buna opera ramane Zodiac tranformat in film de David Fincher.



















The Amazing Spider-Man il aduce in prin plan din nou pe adolescentul Peter, care se afla in liceu si lupta cu problemele sale cat si cu crizele umane contemporane, reboot-ul francizei fiind regizat de Marc Webb, regizor ce se concentreaza si pe distributia impresionanta, ce include nume ca Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen, si Sally Field.


The Amazing Spider Man a inceput post productia la jumatatea lunii aprilie, si are ca tinta o versiune 2D si 3D a filmului, ce va ajunge pe ecrane deabea in 3 Iulie 2012.

Share this article :

3 comentarii:

Magus spunea...

Parca Andrew asta e mai spidey decat Tobey Maguire, mai slabut si mai zvelt asa :)

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

Pai probabil asta si era ideea filmului, un spider-man mai tanar si mai zvelt, reboot-ul asta fiind un fel de amintiri din copilarie pentru personaj :)

Marcelino spunea...

zvelt nezvelt, arata mai bine decat tobey ;)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger