Primul Trailer Pentru Filmul Sci-Fi Battleship Realizat Dupa Celebrul Joc

Primul trailer al filmului regizat de Peter Berg ce aduce clasicul joc Battleship pe ecrane a aparut pe neasteptate online.
Viitorul film sci-fi, Battleship, a devenit faimos atunci cand presa din jurul lumi a dezvaluit ca Rihanna va juca rolul unui subofiter, si este un film bazat pe jocul clasic de masa cu acelasi nume, care este inca faimos pentru modalitatile sale de diversiune, si pentru varianta clasica a jocului de unde si celebra expresie "It's a Hit, You Sunk My Ship".


Filmul realizat intr-o mainera unica, relateaza povestea unei flote navale ce ajunge sa lupte cu o armada deosebita si nefamiliara pamantenilor.

Se pare ca Universal si Peter Berg au cheltuit conform ultimelor relatari aproximativ 200 milioane de dolari pe filmul Battleship, iar odata cu premiera trailerului oficial puteti sa va faceti si singuri o parere cam cati dolari per pixeli s-a cheltuit pentru acest viitor sci-fi.
Imaginile arata mai mult ca o bucata din prima secventa de lupta mare din film, mai degraba decat un trailer conventional.

Peter Berg produce si regizeaza filmul Battleship, ce se preteaza a fi o epopee sci-fi de actiune si aventura, care se desfasoara in largul oceanelor, unde se pare ca planeta noastra duce o lupta pentru supravietuire impotriva unei forte mult superioare.

Rihanna Pe Platourile De Filmare La Battleship
Bazat pe clasicul joc cu lupte navale al celor de la Hasbro, filmul Battleship are in distributie star-uri ca Taylor Kitsch, Paul Jones, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard, si Rihanna ca subofiterul Raikes.
Filmul are parte si de participarea lui Liam Neeson in rolul amiralului Shane.
Battleship are data de lansare stabilita pentru 18 Mai 2012.



Share this article :

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Promitator !

Taylor Kitsch is the man :)

200 de mil buget, Peter Berg...hm

Ariel spunea...

@Bogdan
Me loves Taylor Kitsch :)
Cat despre film, sincer nu stiu ce sa zic :)
Nu prea il am la inima pe Peter Berg de cand a parasit proiectul DUNE pe care ar fi trebuit sa il regizeze el, si de care s-a ales praful pana la urma :(
De fapt chiar pentru filmul asta a parasit proiectul ala.

Bogdan spunea...

Cred ca si-a dat si el seama in cele din urma ca proiectul Dune inseamna ceva mai mult decat sute de cadre CGI..

Eh si-a ales ce i se potriveste cel mai bine, nu ? Teaser-ul aduce un pic cu Transformers,cel putin asa il vad eu, si intr-adevar te cam lasa cu gura cascata, sper sa nu aiba aceeasi soarta cu "Green Latern" :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger