Return To Krypton - Scena De Deschidere Stersa Din Superman Returns

Urmareste scena de deschidere ce valoreaza 10 milione se dolari, stersa din filmul lui Bryan Singer, Superman Returns.

Poate uni din voi, si in special cei care ati urmarit indeaproape universul Superman stiti deja ca inceputul filmului Superman Retunrs a fost initial destinat sa fie diferit fata de ceea ce s-a vazut in cinematografe.
Scena de deschidere, la care s-a renuntat, a fost filmata cu costuri de aproximativ 10 milioane de dolari, scena in care Superman (Brandon Routh) se intoarce pe planeta de origine, unde gaseste o planeta pustie si plina de Kryptonita.


Return To Krypton facea parte in original din filmul regizat de Bryan Singer, dar se pare ca regizorul si echipa de productie au renuntat la ea in ultimul moment, ea fiind inclusa debea acum ca bonus pe editia Blu-Ray a Antologiei Superman. ceea ce o face mult mai interesanta acum decat la lansarea filmului pe DVD.

Nu suntem siguri daca in acest caz s-ar putea justifica cifra de 10 milioane de dolari, avand in vedere utilizarea efectelor speciale din aceasta scena in spatiu, care totusi nu se ridica la valoarea altor scene din filme mult mai ieftine ca si productie, dar suntem pe aproape sa credem ca cele 5 minute din aceasta vizita a lui Superman pe planeta sa natala, ar putea deveni cele mai scumpe 5 minute din istoria cinematografiei moderne.
In timp ce acest mod de Sci-Fi ar fi fost binevenit pentru filmul Superman Returns, ca un intreg, totusi scena pare prea gola si lipsita de vreun dialog pentru a fi o scena de deschidere a oricarui film.


Stim ca multi din fani Superman au o parere buna despre viziunea regizorului Bryan Singer, si doar pentru ca filmul lui nu a fost suficient de orientat spre actiune pentru a deveni un hit popular, nu inseamna ca regizorul nu a adus o contributie majora la perpetuarea super eroului mult iubit.
Aceste imagini stau marturie a dedicatiei regizorului pentru personaj, si mai ales pentru povestea lui Superman, devenind un omagiu adus versiuni regizate de Richard Donner in 1978.


Acest clip a circulat pe internet multa vreme intr-o calitate indoilnica, dar a ajuns sa fie prezentata ca o scena extra pentru editia Blu-Ray a Antologiei Superman, si acum ca o prezentare in HghDefinition, ce a ajuns pe Internet in timpul evenimentului Comic Con.



Share this article :

2 comentarii:

Ariel spunea...

Cand am vazut initial bucata asta in calitate proasta am avut impresia ca seamana izbitor cu 2001: A Space Odyssey.

Bogdan spunea...

Cea mai buna scena din tot filmul.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger