Se Cauta Din Nou Regizor Pentru Die Hard 5

Dupa ce a fost anuntat la carma viitorului film Die Hard 5, controversatul regizor de reclame Noam Murro paraseste clasica franciza pentru a se concentra asupra continuari filmului 300 Battle Of Artemisia.

Au existat o multime de zvonuri despre inevitabilul film Die Hard 5 in ultimii ani, de la Bruce Willis sustinand ca viitorul film ar fi o aventura in jurul lumii, pana la zvonuri despre titlu care in mod inexplicabil ar putea fi Die Hard 24 / 7.
Cea mai recenta stire despre Die Hard 5, despre care va spuneam aici, a fost ca noul film va fi regizat de premiatul regizor de reclame Noam Murro.


Suntem siguri ca fanii francizei s-au luptat sa-si imagineze un Die Hard regziat de Noam Murro ca si o comedie eventual, daca regziroul ar fi apucat sa incepa lucrul la viitorul film mult anuntat.
Din fericire nu va mai trebui sa ne facem griji cu privire la acest fapt, doarece astazi s-a anuntat ca Murro a parasit proiectul.

Cu toate acestea, Bruce Willis si studioul sunt hotarati sa nu renunte inca la brand-ul care le-ar putea aduce atatia bani, Die Hard, si la planul de a cauta un nou regizor pentru Die Hard 5, care aparent, il va trimite pe eroul principal John McClane in Rusia.

Potrivit multor publicatii de specialitate, plecarea lui Murro de la carma filmului Die Hard 5 este un lucru bun, vazand de fapt cat de putin a facut regizorul in a pune productia pe picioare.


Dupa cum va spuneam si anterior, regizorul Murro a trecut la un alt proiect, si intentioneaza sa regizeze continuare filmului 300 Battle Of Artemisia.

Nu a fost anuntat inca un nume care sa il inlocuiasca pe Murro in scaunul de regizor, cu toate acestea, suntem mai mult decat siguri ca proiectul NU va disparea, doarece franciza are insemnata adanc in interior semnul dolarului, desi ultima parte a fost oarecum dezamagitoare.
Un zvon neconfirmat inca, il indica pe regizorul filmului Max Payne, John Moore ca si urmator pretendent la scaunul regizoral al viitorului film de actiune Die Hard 5.


Probabil ca si fanii s-au saturat de speculatii si zvonuri neconcretizate de-a lungul celor patru ani de la ultima parte a francizei.
Speculatiile curente spun ca filmul urmator va avea o actiune ce se va petrece in Rusia, unde John McClane si fiul sau intra in probleme cu localnicii.
Este o premisa credibila, dar nu una foarte promitatoare.
Asocierea lui Bruce Willis cu un actor tanar ar fi o ideea destul de interesanta, desi parca seamana izbitor de mult cu Die Hard 4.
Totusi nu putem sa nu ne gandim ca ar face un cuplu comic cu unii din actorii de comedie care sunt in voga la momentul actual, probabil cu Justin Timberlake sau Ashton Kutcher?
Acestea doua ar putea fi niste alegeri teribil de amuzante.
Speram totusi ca nu va fi omniprezentul in filme de aciune Shia LeBeouf.

Regizorul Noam Murro
Cu filmele originale Die Hard devenite clasice de actiune, si parca scoase din alta era, revenim si noi la parerea initiala ca nu e nevoie de inca un film Die Hard.
Dar din pacate filmele originale au facut suficienti bani pentru a netezi calea spre un al cincilea film Die Hard potential profitabil.
Daca tot e sa se faca, speram ca Die Hard 5 va gasi un regizor demn de franciza clasica, care se va apuca de lucru fara sa lungeasca proiectul la nesfarsit.
Share this article :

2 comentarii:

Bogdan spunea...

Sau poate mai bine un Die Hard:Reboot, tot sunt la moda acum.. :)

Alina spunea...

Bogdan un reboot ar inseman si un nou Mclane nu?
Cine crezi ca ar putea salva lumea in ultima clipa mai bine decat Bruce? :)))
Daca gasesti un nume zi-mi si mie :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger