Sezonul 2 Spartacus Vengeance Are Un Trailer Nou Plin De Actiune

Asa cum am anuntat si anterior, cei de la Starz ne incanta cu un trailer mai lung si mai plin de detalii ce aduce cu el noi imagini pline de violenta si sange prezente in sezonul doi al serialului Spartacus!
Dupa ce luna trecuta ne-au incantat cu primele imagini din viitorul sezon, in care Lyam McIntyre preia rolul lui Spartacus de la Andy Whitfield, oficiali de la canalul Starz au demarat o campanie promotionala pentru sezonul doi numit sugestiv Vengeance.


In Spatracus Vengeance, Starz va aduce pe micile ecrane multe surprize, iar serialul mult indragit va avea un ritm mult mai alert decat primul sezon, si dupa cum declara chiar Liam McIntyre, chiar si decat prequel-ul Gods Of The Arena.
Majoritatea personajelor indragite din sezonul 1 Blood And Sand vor reveni, aducand un plus de drama evenimentelor ce se vor desfasura in afara Ludus-ului cu care am fost atat de obisnuiti, si evident mult mai multa actiune.
Pentru o lista aproximativ completa a personajelor ce vor aparea in Spartacus Vengeance, puteti accesa articolul de aici.
 

Spre surpriza multora Lucretia (Lucy Lawless), va reveni in Spartacus Vengeance, aducand cu ea si setea ei de razbunare ce se va transforma in conflictul principal al sezonului doi, conflict ce va avea in fundal destinul hoardei de sclavi condusa de Spartacus ce seamana teroare in inima imperiului roman.


Dupa evadarea sangeroasa din Ludus-ul Batiatus, care a incheiat sezonul Spartacus: Blood and Sand, rebeliunea gladiatorilor continua lupta si incepe sa aduca cu ea frica in inima Republicii Romane.
Gaius Claudius Glaber si trupele sale romane sunt trimise la Capua pentru a zdrobi banda tot mai mare de sclavi eliberati de Spartacus, inainte ca aceasta sa poata provoca mai multe daune.
Spartacus (Liam McIntyre) este prins intre nevoia personala de razbunare impotriva omului care la condamnat la sclavie si care a determinat moartea sotiei lui, si dorinta de a a impiedica armata sa de slcavi sa se destramare.


Spartacus Vengeance contine toata actiuniunea stilizata plina de sange si lupte violente, sexualitate exotica, alaturi de ticalosie si eroism, lucruri care au devenit un semn distingtiv pentru serialul epic Spartacus.
Sezonul 2, Spartacus Vengeance va ajunge pe micile ecrane deabea in Ianuarie 2012.
Pana atunci ramane sa va mai potiliti din entuziastm cu urmatorul trailer oficial:

Share this article :

12 comentarii:

Marcelino spunea...

Ce de actiuneeeee :)
Deabea astept, super fain, multumesc :)

Adina spunea...

Jupiter's Cock, Efffin amazing! Can't wait!

Adina spunea...

Scuzati entuziastmul :D
L-am retwittuit :)

TheProducer spunea...

ahahahaha @Adina :)
Ca bine le mai zici :))
Foarte fain trailerul!

Alina spunea...

LoooL Adina :) you made my day!

Silviu spunea...

@Adina :))))
Multumim de re-twitt :)

Alina spunea...

Ahahahaha Adina, bine zis :))
Deabea astept alte materiale promotionale si sezonul doi.

MovieSucker spunea...

Super Bengos baiatul :)
Cu parere de rau pentru Andy, dar o sa arate minunat sezonul 2!
Deabea astept!

Anonymous spunea...

fara andy nu are nici un farmec!

Mistique spunea...

Hell ya, ce bine arata trailerul!
RIP Andy!

Anonymous spunea...

LoooL Bravoooo!

leomimo spunea...

E buna sosia lui Andy,insa gura si ochii lui Andy faceau cat tot filmul.Limbajul trupului sau si strigatul inconfundabil ne va lipsi in urmatoarele sezoane.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger