Spartacus Blood And Sand Sezonul 2 - Ultimele Noutati Si Personajele

Cei de la Starz vor fi prezenti la editia de anul acesta a evenimentului Comic-Con pentru a prezenta un trailer pentru sezonului 2 din Spartacus Blood And Sand intitulat acum si Vengeance, si o lista a caracterelor ce vor aparea in serial.
A trecut ceva vreme de cand nu s-au mai auzit zvonuri sau noutati despre deja celebrul serial, care a cucerit audienta si a fascinat milioane de fani.
Mai toate site-urile de specialitate au incercat sa revitalizeze stiri mai vechi, care deja se stiau, sau care erau logice in drumul pe care acest indragit serial il are.
Noutati despre antrenamentul actorilor care se pregatesc intens pentru a face fata efortului fizic necesar unor scene pline de batalii si confruntari, sau despre personaje care se stia deja ca vor avea un rol important in cea de-a doua serie Spartacus Blood And Sand.
In sezonul 2 al serialului, Starz va aduce pe micile ecrane multe surprize, mai ales pentru cei care au vazut si seria de 6 episoade din prequel-ul Spartacus: Gods Of The Arena.



Vom incerca, sa facem o insiruire a principalelor personaje care vor avea un rol major in sezonul 2 al serialului Spartacus intitulat acum simplu Vengeance.

Din pacate, Andy Whitfield a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin. 
De fapt prequel-ul de 6 episode intitulat Spartacus: Gods Of The Arena a fost facut special pentru a-i aloca timp actorului in tratamentul pentru cancer.
Dupa tratament, sa descoperit faptul ca Andy este nevoit sa lupte cu boala mai mult timp, astfel Andy devenind un erou in adevaratul sens al cuvantului, un erou ce duce o adevarata batalie in viata reala.

Andy Whitfield (Spartacus) Cu Familia In Timpul Tratamentului
Tratamentul indelungat si lipsa de timp a actorului i-a determinat pe cei de la studio sa ia decizia dificila de a re-distribui rolul Spartacus.
Dupa cum stiu deja majoritatea fanilor, in rolul titular al serialului a fost distribuit Liam Mclntyre, care il va inlocui pe Andy Whitfield care isi continua lupta cu cancerul.

Liam Mclntyre
Spre surpriza multora Lucretia (Lucy Lawless), cea care a avut suferit o o rana de la o lovitura de cutit la sfarsitul sezonului 1 Spartacus: Blood and Sand va reveni in sezonul 2.
- "Lucretia nu si-a invatat lectia. Ea supravietuieste masacrului din ludus dar dupa cum va puteţi imagina, nu e foarte fericita, si e pusa pe razbunare." a declarat producatorul Steven S. DeKnight, unul din co-creatori si scenaristi serialului.
Lucy Lawless a castigat pentru serial premiul de cea mai buna actrita in rol secundar la recentul eveniment, premiile Saturn.

Lucy Lawless
Un personaj pe care toata lumea l-a indragit, Gannicus (Dustin Clare), gladiatorul ca care si-a castigat libertatea la sfarsitul sezonului prequel, va reveni pentru sezonul 2.

Dustin Clare
Crixus (Manu Bennett), campionul Casei Batiatus si in cele din urma prieten cu Spartacus, va reveni si el sa isi reia rolul in sezonul 2.

Manu Bennett
Oenomaus/Doctore (Peter Mensah) va fi, de asemenea, prezent si trebuie sa recunoaştem ca serialul  Spartacus nu ar fi Spartacus, fara acest caracter care tine bine biciul in mana.

Peter Mensah
Ilythia (Viva Bianca) cea care s-a asigurat ca Lucretia si Batiatus sunt inchisi in Ludus pentru macelul ce urma, se va intoarce si ea in sezonul 2, acest lucru fiind confirmat de Steven S. DeKnight pe Twitter, si putem sa punem pariu de pe acum ca va avea parte de o "reuniune" magnifica si tensionata cu Lucretia.

Viva Bianca
Ashur (Nick E. Tarabay) se va intoarce pentru a-si relua controversatele scheme si cu siguranta e pregatit pentru alte tehnici de supravietuire.

Nick E. Tarabay
Naevia, sclava iubita de Crixus, va reveni in sezonul 2, dar actrita initiala Lesley-Ann Brandt NU va mai juca rolul.
Se pare ca producatorii vor redistribui rolul Naevia actritei Cynthia Addai-Robinson.
 
Cynthia Addai-Robinson
Mira (Katrina Law), sclava care la ajutat pe Spartacus si a jucat un rol important in planul pe care gladiatorul l-a conceput la finalul sezonului 1, va reveni si ea.

Katrina Law
Si nu in ultimul rand Legatul Glaber (Craig Parker), sotul Ilythiei si omul responsabil de inrobirea lui Spartacus, va reveni in sezonul 2 unde va juca un rol major, mai complex, rol ce va avea impact asupra sclavilor scapati din ludus.

Craig Parker
Cei care sperau cumva la o intoarcere a lui Baitatus (John Hannah) in sezonul doi, vor fi dezamagiti, doarece acesta nu va mai aparea ca si personaj, doar in niste amintiri pe care Lucretia le va avea.


 - "Cu Ludus Batiatus lasat in paragina si plin de sange, eroii nostri vor fi pusi pe fuga, uni vor incerca sa se ascunda iar o parte vor folosi tactici de gherila pentru a se apara sau a ataca diferite puncte strategice din imperiul roman.
Ca intotdeauna, vom pastra momentele cheie din istorie sa ne ajute sa prezentam povestea, dar ei fiind in libertate, in mediul rural, cauzeaza multe probleme trupelor romane si Legatul Glaber (Craig Parker) va fi prima persoana care este trimis dupa ei urmarindu-i pas cu pas." a declarat DeKnight. 


Producatorul Rob Tapert spune ca vom parte de o poveste diferita, cu alte caractere noi, dar si vechi, si o poveste ce va fi mult mai complexa, doarece actiunea serialului se va desfasura in multe alte locatii, nu doar in celebrul Ludus.
Potrivit celor de la Starz productia seriei a doua este in pregatire, iar actori si echipa de productie se afla deja in Noua Zeelanda pentru pregatire fizica si cautarea de locatii speciale doarece majoritatea filmarilor vor avea si peisaje exterioare.

Sezonul 2 al serialului Spartacus :Vengeance este programat sa se intoarca pe micile ecrane la inceputul anului 2012 pe canalul privat Starz.

Share this article :

11 comentarii:

Anonymous spunea...

Pacat de Andy, era facut pentru rolul asta1

Ariel spunea...

Mda :(
Tragic pentru el si familia lui, as spune si pentru fanii serialului.

Anonymous spunea...

Andy e un luptator si o sa invinga cancerul!

Carmen spunea...

Ahhh trailer, vreauuuuuuu :)
Deabea astept!
Sper sa il gasesc aici cat de curand!

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

@Carmen
Comic-Con incepe din 20 Iulie.
O sa urmarim fiecare zi a evenimentului si in momentul cand apare un trailer sau o conferita de presa pentru Spartacus : Vengeance, o sa aflati si voi cu siguranta!

Anonymous spunea...

Saracu Andy, ce nasol arata chel in poza aia cu familia, si slabit :(
Ce mi-ar place sa se insanatoseasca si sa se poata intoarce la serial macar pentru un cameo scurt!
Andy Whitfield Un Luptator Adevarat!

Marcelino spunea...

Od doamne, ce nedreapta e viata asta.
E prima poza care o vad cu Andy asa slabit si chel, desi parca as fi preferat sa nu il vad asa, probabil as fi vrut sa ramana in memoria mea asa cum il stiam din serial!
Multumesc de articol, astept trailerul :)

Silviu spunea...

Suntem cu ochii pe eveniment :

Comic Con 2011 :
FRIDAY, JULY 22
Spartacus: Vengeance
– 5:45-6:45pm Room 6BCF.

Asteptam si noi trailerul, nu de alta dar suntem curiosi sa vedem cu va arata Liam Mclntyre in rolul Spartacus.

Adina spunea...

wow, vreau trailer, dar cu Andy in el :(
Pacat de cariera lui, tocmai cand incepea sa intre in atentia mass-media!

Divina spunea...

Revine Lucretia?
Wow o sa iasa ceva scantei :))
Deabea astept sa vad primele imagini din Vengeance.
Multumesc!

Anonymous spunea...

Pacat ca Andy nu va mai juca in sezonul 2...Era facut pt rolul asta...presimt ca partea a 2-a nu o sa-mi placa asa de mult

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger