The Thing 2011 - Primul Poster Oficial Al Prequel-ului Lui John Carpenter!

Universal a lansat in cele din urma primul poster oficial pentru prequel The Thing, film ce ne dezvaluie ce s-a intamplat de fapt inaintea evenimentelor filmului original din 1982 cu acelasi titlu.

Prequel-ul The Thing este in productie inca de anul trecut, si deocamdata nu a avut parte de o promovare intensa, in ciuda faptului ca filmul va ajunge in cinematografe doar in 3 luni, respectiv in luna octombrie in acest an.

Dupa amanarea lansari filmului cu aproape un an, Universal are acum oficial si data lansari stabilita pentru 14 octombrie, acest aspect poster promotional era de asteptat chiar de mai multa vreme, desi nu ofera prea multe indicii, s-ar putea sa vedem un teaser trailer chiar saptamana aceasta sau saptamana viitoare, doarece cei de la Universal vor fi prezenti in San Diego la evenimentul anual Comic-Con 2011.


De fapt filmul The Thing 2011 are cam aceeasi idee ca filmul original regizat de maestrul John Carpenter in 1982, doar ca ca acesta spune povestea dinaintea filmului original.
The Thing este regizat de cineastul olandez Matthijs van Heijningen Jr si se concentreaza pe echipa unor cercetatori norvegieni stabiliti intr-o tabara in Antartica, care sunt terorizati de o creatura ciudata.


Paleontologul Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead), calatoreste in regiunea pustie a Antartici, pentru expeditia vietii ei.
Ajunsa intr-o echipa norvegiana stiintifica care a dat peste o nava extraterestra ingropata in gheata, ea descopera un organism care pare sa fi murit cu mult in urma.
Un organism care este este pe cale sa schimbe totul. 
Aceasta descoperire plina de posibilitati stiintifice devine o misiune de supravietuire atunci cand creatura extraterestra se trezeste.
O creatura care isi schimba forma si are abilitatea de a se transforma intr-o replica perfecta a oricarei fiinţe vii, este accidental dezlantuita in aceasta mica colonie de oamenide stiinta.
Poate arata la fel ca tine sau ca mine, dar in interior ramane inumana.
In thriller-ul The Thing, paranoia se raspandeste ca o epidemie in randul unui grup de cercetatori, atunci cand acestia sunt infectati, unul cate unul, de ceva misterios, venit de pe alta planeta.

Mary Elizabeth Winstead in The Thing
The Thing 2011 are loc in aceeasi realitate ca cea din filmul original a lui Carpenter, si probabil arata intr-un fel ciudat, descoperirea initiala a extraterestrului care a terorizat tabara norvegiana inainte de a ajunge in tabara americana care era prezentata in filmul original The Thing 1982.

The Thing este regizat de  Matthijs van Haijningen Jr, si are in distributie actori ca Mary Elizabeth Winstead, Eric Christian Olsen, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ulrich Thomsen, Kim Bubbs, Stig Henrik, Jonathan Walker, si va ajunge in cinematgrafe pe 14 Octombrie 2011.

Share this article :

2 comentarii:

Adriana spunea...

Oh Dumnezeule :)
The Thing a fost poate primul film de groaza care mi-a marcat copilaria si care mi-a ramas bine imprimat in memorie!
Sper sa se ridice la nivelul filmului original in care juca Kurt Russel!
Super fain, multumesc!

Adina spunea...

Desi nu am vazut filmul original decat mult mai tarziu, recunosc ca mi-a placut, oarecum.
Poate revitalizarea asta o sa fie un lucru bun.
Macar va incerca lumea sa vada filmul original dupa ce il va vedea pe asta :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger