Urmareste Un Uimitor Video Log De Pe Platourile De Filmare - The Hobbit

Urmareste al treilea video log prezentat de Peter Jackson de pe platourile de filmare stabilite in Noua Zeelanda, si U.K., video ce prezinta amintirile preferate ale echipajului din primele doua luni de filmare ale productiei The Hobbit!

Nu credem ca exista vreo productie de asemenea magnitudine care sa dovedeasca atata transparenta ca The Hobbit, si probabil asta se datoreaza in mare parte regizorului Peter Jackson care e pus acum pe dezvaluiri, mai mult ca niciodata, si pretuieste fani intr-un mod deosebit.


Productia The Hobbit nu va fi prezenta la evenimentul Comic-Con de anul acesta iar, regizorul explica si de ce :

- "New Line si Warner Bros au fost foarte deschisi si ne-au oferit o prezentare la Comic-Con , dar am refuzat, pur si simplu pentru ca am simtit ca este mult prea devreme.
Exista inca atat de multa munca la aceste doua filme.
Urasc sa dezamagesc fanii, dar ceva imi spune ca vom fi prezenti la Comic-Con anul viitor"

Ne intrebam cate alte surprize ne mai rezerva regizorul pe viitor, avand in vedere ca pana la lansarea oficiala a celui de al doilea film mai sunt 2 ani si aproximativ 5 luni de zile.
Ambele filmele vor fi gata anul viitor undeva in vara, ele urmand sa intre in procesul de revizuire si finalizare, proces care va aduce magia efectelor vizuale pe marile ecrane, si va incanta ochiul privitorului.
Ne asteptam ca in curand sa vedem si primul poster oficial al primului film, si poate un teaser trailer.


Dupa ce am avut parte de doua video log-uri care au facut deliciul fanilor, si cei de la Weta ne-au dezvaluit si conceptia lor cu privire la aspectul celor 13 dwarfi prezenti in anticipata productie, iata ca ajunge online prin amabilitatea domnului Peter Jackson si un al treilea video log care strange impresile celor implicati despre primele luni de filmare, cat si primele imagini cu cei 13 dwarfi in timpul filmarilor primului bloc de imagini pentru The Hobbit.

Peter Jackson si echipa sa foloseste pentru The Hobbit acelasi stil folosit si pentru trilogia Lord Of The Rings, filmarea simultana a doua scenarii, folosindu-se de absolut toate mijloacele necesare si disponibile pentru a filma si termina amandoua filmele simultan.



Productia ecranizari The Hobbit dureaza 254 zile, munca fiind divizata in trei blocuri de filmare pentru scopul de a oferi timp echipajului la odihna, timp pentru a lucra la efectele vizuale, la revizuirea scenariului si la anumite trucuri privind locatiile umitoare din Noua Zeelanda.

Va reamintim ca primul film The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansat pe 14 decembrie 2012, iar al doua parte intitulata The Hobbit: There And Back Again va ajunge in cinematografe pe 13 decembrie 2013.
Ambele filme vor fi in 3D.



Share this article :

11 comentarii:

Adina spunea...

Minunat, am ramas fara cuvinte :)
Cat de fantastic poate fi sa lucrezi la asa o productie? :)
Extraordinar video!

Ovidiu spunea...

Ahahaha foarte fain Christopher Lee la final.
A mai imbatranit omul.

Ioana spunea...

Peter Jackson pare destul de deschis, tinand cont ca e la distanta mare momentul lansari, destul de multe dezvaluiri deja :)

Bogdan spunea...

Atmosfera de pe platourile de filmare e minunata! E prima oara cand vad un astfel de video log, am ramas placut impresionat :-)

Da intr-adevar Peter Jackson pare destul darnic de data asta, nu stiu daca a fost la fel si cu LOTR, insa sunt sigur ca fanii din intreaga lume il indragesc si mai mult :D

Ariel spunea...

Bogdan
Da, a facut la fel si cu Lord Of The Rings, doar ca pe vremea aceea nu era atat de avansata technologia, in general share-ingul era mai slabut, nu exista twitter, facebook, phone apps etc...
De fapt daca stau sa ma gandesc bine, nu a fost chiar asa de darnic pe vremea aceea, poate si din cauza ca update-urile le faceau pe site-ul oficial al filmului.
Mai nou Peter Jackson face toate miscarile pe facebook, unde are el pagina oficiala, compania lui de efecte Weta, si chiar si filmul.

Update-urile astea dau un sentiment de transparenta, si fac fani sa se simta mai aproape de productie!
Eu una le iubesc sincer :)

Ariel spunea...

Adina
Sincer, as vrea sa incerc si eu :)
In fond cine nu ar vrea sa lucreze la asa o productie?

Ovidiu,
Lee ciar a fost o surpriza in video-logul asta :)

Bogdan spunea...

Prezent la Comic-Con, Peter Jackson a declarat ca mai are de filmat 200 de zile, deci timp suficient pentru alte video logs.

Pana acum lipsesc 3 personaje din peisaj: Elijah Wood, Orlando Bloom & Ian Holm.

Keep Em' Rolling! :)

Off Topic: Interesanta colaborarea Steven Spielberg - Peter Jackson, sper sa fie mult mai fructuoasa decat cea cu George Lucas.

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

@Bogdan
Elijah Wood, Orlando Bloom si Ian Holm au doar apariti scurte (cameo) prezentate ca niste amintiri, sau in cel mai bun caz, Bilbo va incepe sa-i povesteasca lui Frodo aventurile sale din trecut.
Avand in vedere ca actiunea se petrece cu aproximativ 60 de ani inainte de aventurile din Lord Of The Rings, pe Ian Holm nu o sa il prea vedem doarece personajul lui (Bilbo) e interpretat acum de Martin Freeman, iar Legolas (Orlando Bloom) era prea tanar!
Dupa cum ziceam si in alte articole precedente, cei trei actori o sa apara doar ca sa faca legatura dintre anterioara trilogie ecranizata si The Hobbit.

Peter Jackson + Steven Spielberg = Magie :)

Andrei spunea...

nu pot sa zic decat wow :)
u banuiam ca se fac asemenea chestii:))
superb videoul si imaginile
Le-am vazut si pe celelalte si trebuie sa recunosc ca sunt super incantat :)

Gigi Fiorosu spunea...

Moama da ce picioare paroase au hobitti astia :))))))))

Alina spunea...

Frumos si emotionant :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger