Vezi Primul Trailer Al Prequelului The Thing 2011

Prequelul sci-fi thriller horror The Thing surprinde teroarea infioratore si atmosfera psihologica a filmului clasic regizat in 1982 de John Carpenter, si o demonstreaza in primul trailer aparut online.

Dupa cum va spuneam acum doua zile, cand prequelul The Thing a primit oficial primul poster, iata ca un teaser trailer pentru evenimentele ce au loc inaintea celor petrecute in filmul lui Carpenter, a aparut online.


Adevarul este ca aceasta versiune 2011 a titlului The Thing este de fapt un prequel la versiunea lui Carpenter din 1982, care a fost la randul lui un remake al filmului din 1951 intitulat The Thing From Another World, care a fost el insusi o adaptare a nuvelei din 1938 Who Goes There" de John W. Campbell.

Sa mai spuna cineva ca Hollywood-ul nu este original.


In acest prequel, vom afla cum o echipa de oameni de stiinta, inclusiv uni norvegienii, au descoperit pentru prima data o nava extraterestra in Antartica, din care prinde viata The Thing, fiind ulterior distrusi de acest organism de pe alta planeta, evenimente cu care incepe de fapt filmul lui Carpenter .

The Thing este regizat de Matthijs van Haijningen Jr, si are in distributie actori ca Mary Elizabeth Winstead, Eric Christian Olsen, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ulrich Thomsen, Kim Bubbs, Stig Henrik, Jonathan Walker, si va ajunge in cinematgrafe pe 14 Octombrie 2011.


Paleontologul Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead), calatoreste in regiunea pustie a Antartici, pentru expeditia vietii ei.
Ajunsa intr-o echipa norvegiana stiintifica care a dat peste o nava extraterestra ingropata in gheata, ea descopera un organism care pare sa fi murit cu mult in urma.
Un organism care este este pe cale sa schimbe totul.
Aceasta descoperire plina de posibilitati stiintifice devine o misiune de supravietuire atunci cand creatura extraterestra se trezeste.
O creatura care isi schimba forma si are abilitatea de a se transforma intr-o replica perfecta a oricarei fiinţe vii, este accidental dezlantuita in aceasta mica colonie de oamenide stiinta.
Poate arata la fel ca tine sau ca mine, dar in interior ramane inumana.
In thriller-ul The Thing, paranoia se raspandeste ca o epidemie in randul unui grup de cercetatori, atunci cand acestia sunt infectati, unul cate unul, de ceva misterios, venit de pe alta planeta.



Share this article :

6 comentarii:

Claudia spunea...

The Thing asta seamana cu ala vechi, probabil alte cadre de filmare, si are in plus un alien ship :)
Cam aceeasi poveste doar ca in alta statie de cercetare :)
Ma intreb daca o sa se termine exact cum a inceput celalat? cu cainele care apare la gardul bazei americane!

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

Da Claudia, pare cam acelasi subiect, de fapt chiar e acelasi subiect!
Sincer, ar trebui sa fim incantati de The Thing asta din 2011, cel clasic fiind unul din filmele care (cel putin pe mine) ne-a influentat copilaria!
De data asta o sa vedem povestea din punctul de vedere al celorlalti cercetatori!

Marcelino spunea...

wow acuma ati starnit curiozitatea din mine si ma duc sa caut filmul original sa il vad :)

Anonymous spunea...

Film de groaza, deabea astept :))
Trebuie sa vad si originalul!

Bogdan spunea...

Una din scenele din trailer, in care este prezentat alien ship-ul in grota aceea de zapada, probabil gata de decolare, aduce izbitor de mult cu scena de final din "The X Files: Fight the Future" (1998).

Cat despre remake (defapt e un prequel, actiunea filmului se petrece inainte de cele din filmul clasic) e bine venit, adus la zi, cu un regizor de care nimeni nu stie mai nimic - Matthijs van Heijningen Jr, efecte spectaculoase, plus povestea, care din cate am inteles, e spusa acum din pespectiva celorlalti certatori, hm..nice, a breath of fresh air :)

Sunt curios cum vor "intersecta" cele 2 filme.

Silviu spunea...

@Bogdan
Cu The Thing degizat in caine ce apare la poarta bazei de cercetare americane :))
Exact asa incepe filmul maestrului Carpenter.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger