Al Doilea Trailer Pentru Filmul Red Tails Promite O Drama Intensa

Al doilea Trailer pentru filmul Red Tails produs de George Lucas si regizat de Anthony Hemingway, ne tachineaza cu uimitoare secvente de lupta aeriene si o adevarata drama despre cel de-al doilea razboi mondial.

Viitor film despre al doilea razboi mondial Red Tails este un proiect plin de pasiune pentru creatorul Star Wars, care a dorit dintotdeuna sa realizeze o drama despre conflictul pilotilor din al doilea razboi mondial, in special vroia sa realizeze un film despre bataliile aeriene si despre adevarata poveste de viata a celor ce se numeau Airman Tuskegee.
Acesta pare a fi proiectul cel mai atragatoar pentru George Lucas, fiind implicat in mare parte aici ca si producator si scriitor al povestii, dupa ce timp de 20 de ani a tot cautat momentul potrivit si povestea cu care sa cucereasca publicul.


Zvonuri lansate de-a lungul timpului au facut ca acest proiect sa raman undeva pe rafturi uitat si prafuit, chiar si atunci cand in 2009, s-a aflat ca regizorul Anthony Hemingway se apuca de filmat.
Pana la urma pasiunea lui George Lucas pentru luptele aeriene si mai ales respectul ce regizorul il poarta pentru acesti piloti a devenit realitate si primul trailer al filmului a venit ca o surpriza pentru toata lumea care nu mai auzise nimic de acest proiect.

Red Tails este o drama istorica de razboi ce utilizeaza efectele impecabile ale companiei Industrial Light & Magic pentru a aduce pe marile ecrane o portiune din Al Doilea Razboi Mondial, avand o distributie solida ce include staruri ca nominalizatul la Oscar Terence Howard , nominalizatul la Globul de Aur Bryan Cranston, Oyelowo David, si castigatorul unui Oscar Cuba Gooding Jr. actor ce pare ca s-a apucat din nou sa joace in filme bune.
O colectie de actori de culoare au fost adusi la bordul filmului pentru a portretiza aviatorii, inclusiv Nate Parker, Tristan Wilds, Kevin Phillips, Kelley Ilie, T Marcus Paulk, Michael B Iordania, cat si artistul hip-hop Cliff Method Man​​ Smith.


Secventele de lupta aeriene in Red Tails arata foarte bine si este greu sa dai atentie tuturor cliseelor din filmele ce prezinta drame din perioada razboiului, discursuri ce inspira curaj, sloganuri de incurajare, replici celebre, muzica patriotica, si altele, dar, ca intotdeauna, ceea ce contează cel mai mult este cat de bine sunt executate si cat de multa emotie aduc odata cu ele.


Red Tails are la baza scenariului, povestea adevarata a aviatorilor Tuskegee, primul pluton de piloti afro americani luptatori in cel de al doilea razboi mondial, format in anul 1941, pe avioanele P-51 Mustang, ce mai tarziu au primit misiunea stricta de a aparara bombardierele aflate in dificultate in arena razboiului european.
Sub protectia aviatorilor Tuskegee trimisi direct in lupta, plutonul primilor piloti de elita afro americani a pierdut cele mai putine bombardiere din timpul celui de al doilea razboi modial.
Numele de Red Tails vine de la coada avionului P-51 Mustang pe care pilotii afro americani o aveau vopsita in rosu, semn distinctiv pentru care au devenit cunoscuti de-a lungul istoriei si in timpul celui de al doilea razboi modial.


Filmul Red Tails, cu o povestea scrisa de George Lucas si John Ridley, este regizat de Anthony Hemingway si are in distributie staruri ca Terrence Howard, NeYo, Andre Royo, Nate Parker, David Oyelowo, Cuba Gooding Jr., Bryan Cranston, Method Man, Tristan Wilds, Kevin Phillips, Rick Otto, Lee Tergesen, Elijah Kelley, Marcus T. Paulk, Leslie Odom Jr., Jazmine Sullivan, Edwina Finley, Daniela Ruah si Stacie Davis.

Viitorul film despre al doilea razboi mondial, Red Tails are data de lansare stabilita pentru 20 Ianuarie 2012.


Share this article :

6 comentarii:

Bogdan spunea...

Oscar material !

Ariel spunea...

Bogdan Speram, desi nu cred ca pe Lucas il intereseaza prea mult acest aspect al filmului, poate mai mult pe actorii implicati si pe regizor.

Ionica spunea...

Abia astept sa vad filmul, dar trailerul din articol se pare ca are o problema!

Allentto - Totul Despre Filme Noi spunea...

@Ionica
Multumim de sesizare!
Merge acum in high quality!
Se pare ca cei de la MTV evita tara noastra si au pus ceva restrictii pentru useri din Romania, si nu e vorba doar de trailerul asta!
Enjoy!

Anonymous spunea...

WooooW

Anonymous spunea...

Suuuuperb :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger