Bane vs. Batman In The Dark Knight Rises Pe Platourile De Filmare

Imagini noi de pe platoul de filmare Dark Knight Rises, arata putin din conflictul Bane vs. Batman, si dezvaluie ceea ce ar putea fi una din scenele mari de actiune din filmul regizat de Christopher Nolan.

The Dark Knight Rises a ajuns cu seria de filmari in sfarsit in Pittsburgh, si desi Christopher Nolan si echipajul deabea sunt acolo de patru zile, avem deja acces la nenumarate poze si video-uri de pe platoul de filmare, plasat acum in Pittsburgh.


Exista doua aspecte, ori crezi ca e minunat sa vezi imagini de pe platourile de filmare dezvaluind in avans actiunea filmului si unele personaje, sau urasti faptul ca acestea iti sunt dezvaluite inainte de a vedea filmul.

Inainte de inceperea filmarilor in Pittsburgh, orasul a pus simbolul unui liliac urias pe o cladire, a organizat o conferinta de presa si nu in ultimul rand a mobilizat forte de ordine pentru a facilita filmarile pe care Nolan si echipa sa mare la numar le va desfasura in oras.


Multe fotografii care arata unele imagini din timpul filmarilor, imagini ce dezvaluie unele conflicte ce vor avea loc in The Dark Knight Rises, cat si filmulete, au ajuns pe internet in acest week-end si ne asteptam ca si altele sa ajunga in atentia noastra in urmatoarele saptamani.


Pentru inceput ne vom concentra aentia asupra unui filmulet care confirma teoria pe care am speculat-o si noi, conflictul major dintre Bane si Batman, bazat pe novela grafica Knightfall, conflict ce va defini absolut tot filmul devenind un semn distinctiv pentru scenariul bine pazit de regizorul Nolan din The Dark Knight Rises.


Oricat de bine ar pazi regizorul scenariul filmului, filmuletele si pozele dezvaluie apropierea izbitoare de subiectul novelei grafice si chiar a teoriei ca Nolan se inspira din Knightfall pentru a produce ceea ce este cu siguranta cel mai asteptat film din 2012, ultima aventura a lui Batman numita The Dark Knight Rises.


Actiunea dintre Christian Bale (Batman) si Tom Hardy (Bane) dezvaluie si faptul ca cei doi nu par atat de diferiti in statura, acest lucru insemnand oare ca Bane nu va fi un personaj masiv si greoi, asa cum ne asteptam cu toti?
Totusi sa ne amintim ca aceast lucru nu reflecta si aspectul personajele ce le vom vedea si pe marele ecran.
Exista tone de trucuri ale camerei pentru a face un actor sa primeasca un alt aspect, iar Christopher Nolan nu este un amator in acest domeniu, asa ca sigur problema dimensiuni staturi se va rezolva odata cu editarea finala a filmului.


Daca inca nu stiati, Knightfall este una din cele mai criticate, cunoscute si iubite benzi de desene animate din istoria personajului Batman.
Seria incepe cu evadarea misterioasa a lui Bane din inchisoarea Arkham Asylum, care impreuna cu o gramada de criminali evadati, va trimite spre orasul Gotham un val de panica, fortandu-l pe Batman sa iasa din ascunzatoare.
Batman incearca sa recupereze criminali evadati, acest efort deosebit epuizandu-l atat mental cat si fizic.
Confruntarea cu criminalii evadati, si conflictul intens cu Bane, il slabeste atat de mult pe Batman incat Bane literalmente il rupe in doua.

The Dark Knight Rises regizat de Christopher Nolan si avand in distributie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, Tom Hardy si Michael Caine, se presupune ca va ajunge in cinematografe in 20 iulie 2012.
Share this article :

5 comentarii:

Marcelino spunea...

ahh minunat :)
I love this kind of stuff :)

Ciprian spunea...

pfff fak, de as trai in pittsburgh :)) acolo as fi , i-as urmari zi si noapte :))
Foarte Faine, multumesc!

Sugar Free spunea...

wow as vrea si eu sa fiu macar o figuranta intre toti aia de acolo!

Ariel spunea...

@ Sugar Free
Si eu, si eu :)

Alina spunea...

Siiiiiiiii euuuuuuuuuu vreauuuuu :)))))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger