Kenny Ortega Va Regiza Un Remake Dirty Dancing

Celebrul film din 1987, Dirty Dancing cu Patrick Swayze si Jennifer Grey, va beneficia de un remake care va fi regizat de Kenny Ortega, productia urmand sa fie realizata sub bagheta celor de la Lionsgate.

Cu remake-ul Footloose regizat de Craig Brewer aproape de lansare, puteti paria ca alte filme ale anilor 80 despre dans vor avea parte de un remake.
Se pare ca cei de la Lionsgate l-au angajat pe Kenny Ortega, cel care a regizat toate cele trei filme High School Musical si documentarul despre Michael Jackson, This is It, pentru a regiza un remake al filmului Dirty Dancing.




Kenny Ortega si Michael Jackson
De fapt trebuie sa-i multumim domnului Ortega pentru miscarile de dans care au devenit o semnatura dinstictiva pentru filmul tabu pe aceea vreme, el fiind coregraful filmului original din 1987, in plus fata de asta el a stat la carma a doua episoade ale serialului Dirty Dancing, difuzat intre 1988-1999, fara un mare ecou international.




Patrick Swayze si Jennifer Grey
Lionsgate isi asuma cu aceasta miscare, un risc destul de major, avand in vedere ca sequelul din 2004 Havana Nights, care s-a vrut o continuare a filmului original, nu a fost chiar o bomba la boxoffice.
Ortega a fost de fapt initial angajat pentru a regiza remake-ul Footloose, dar in cele din urma a renuntat, urmand ca Brewer si noul venit Kenny Wormald sa preia carma filmului.


Deocamdata nu exista decizii despre inceperea filmarilor, scenariu sau distributie pentru Dirty Dancing, dar uni oficiali afirma ca filmul este o prioritate pentru cei de la Lionsgate, asa ca ne asteptam ca lucrurile sa se miste destul de repede.


Sa speram ca noua versiune a regizorului Dany Ortega, in care se pare va fi vorba despre o tanara care calatoreste cu familia la New York unde se indragosteste de instructorul ei de dans, va avea cumva mai mult succes decat continuarea Havana Nights din anul 2004.
Share this article :

2 comentarii:

Simona spunea...

Sper sa nu isi bata joc de el, la filmul original am si plans pe vremuri :)

Silviu spunea...

Oh hai Simona nu fi pesimista, e vorba de Kenny Ortega.
O sa fie un succes garantat, cel putin din punct de vedere al coreografiei.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger