Postere Noi Pentru Filmul Real Steel Si The Three Musketeers

Noi postere pentru Real Steel si The Three Musketeers si-au facut aparitia online.
Vezi si tu posterele noi ale unor filme ce sunt la o luna departare de premiera in cinematografe.

"Curajul este mai puternic decat otelul" spune unul din noile postere pe care cei de la DreamWorks le-au dezvaluit pentru filmul Real Steel al regizorului Shawn Levy.
Avand in vedere ca acest film va ajunge in cinematografe peste o luna, campania comerciala pentru film aduce si debutul unui poster final pentru a completa posterele anterioare care aveau pe ele doar un pumn de otel.
Desi probabil ar fi fost mai potrivit sa-i vezi pe unul din postere si pe Evangeline Lilly sau Dakota Goyo, totusi primul posterul are un design potrivit pentru viitorul film sci-fi de familie.
In filmul regizat de Shawn Levy, Hugh Jackman este un fost boxer care incearca sa refaca legatura cu fiul sau instrainat, interpretat de Dakota Goyo, atunci cand impreuna incearca sa construiasca si sa antreneze un robot de lupta pentru a participa in Campionatul Mondial De Box Al Robitilor.


"In momentul in care am ajuns in studio si am vazut acesti roboti, maxilarului meu a picat pe podea", a declarat anterior Hugh Jackman.
S-a folosit motion capture pentru scenele in luptele dintre roboti, iar Sugar Ray Leonard a fost pe post de consilier in ce priveste scenele de box.


Real Steel va ajunge in cinematografe incepand cu data de 7 Octombrie.


Viziunea regizorului Paul W.S. Anderson a celor Trei Muschetari si a clasicei povesti scrisa de Alexandre Dumas are parte de noi postere.


Tanarul D'Artagnan (Logan Lerman), isi uneste fortele cu cei Trei Muschetari necinstiti (Matthew Macfadyen, Luke Evans si Ray Stevenson), pentru lupta impotriva raufacatorului Richlieu (Christoph Waltz), pentru confruntrea cu Buckingham (Orlando Bloom) si intalnirea cu tradatoarea Milady (Milla Jovovich).

The Three Musketeers are in distributie actori ca Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelson, Gabriella Wilde, Juno Temple, Orlando Bloom, si Christoph Waltz.


Cei Trei Muschetari va avea permiera in 3D pe 12 Octombrie anul acesta.
Share this article :

3 comentarii:

Alina spunea...

O sa fie dragut filmul cu Hugh Jackman :)

Ionica spunea...

Cei trei muschetari se anunta destul de exploziv. Adica Christoph Waltz mi-a facut o impresie destul de buna in Inglorious Bastards, iar despre Oralndo Bloom si Milla Jovovich nu mai e nimic de spus.

Marcelino spunea...

Ah Ionica cata dreptate ai cu Waltz :)
E de milioane.
O sa ma uit la muschetari astia noi doar pentru el :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger