Serialul Sci-Fi Falling Skies Se Intoarce Cu Sezonul Doi Vara Viitoare

Dupa 10 episoade si un final de sezon de doua ore, serialul produs de Steven Spielberg, Falling Skies are un final neasteptat si pregateste sa se intoarca pe micile ecrane deabea vara viitoare.

Cu nume precum Steven Spielberg ca si producatorsi si Robert Rodat ca si creator al acestui serial, asteptarile au fost destul de mari.

Un atac extraterestru a lasat cea mai mare parte a lumii complet devastate cu populatia supravietuitoare speriata si imprastiata.
In cele sase luni de la invazia initiala, supravietuitorii s-au reunit in afara marilor orase pentru a incepe dificila sarcina de a incerca un contraatac.
Fiecare zi este un test de supravietuire pentru soldatii si cetateanii care incearca sa lucreze impreuna pentru a proteja oamenii din grija lor, in timp ce impreuna trebuie sa faca planul unei campanii impotriva invadatorilor.


Falling Skies nu este serialul sci-fi cu care lumea este obisnuita, extraterestri jucand o parte foarte mica in actiunea desfasurata pe micile ecrane.
Veti vedea prea putin din ei, din timp in timp, si nu vom vedea nave spatiale stilizate sau interiorul lor, si nici nu aflam (inca) adevaratele motive ale lor pentru invazia planetei noastre.
Totusi vom vedea unele efecte speciale, si chiar asa zisele vechicule blindate , numite sugestiv aici si Mechs sau masinile de razboi ale invadatorilor, in esenta, vehicule blindate de lupta cu picioare, ce ajuta la controlul pamantenilor.




Mechs Concept - Falling Skies
 Serialul de la care fanii genului sci-fi aveau asteptari mari, a inceput incet si a continuat sa aduca in cele 10 episoade din prima serie, o drama care treptat s-a transformat intr-o adevarata batalie pentru supravietuire a invaziei ciudatilor extraterestri care controleaza toti copii captivi.


Pe fundalul acestei invazii venite din spatiu, serialul Falling Skies se concentreaza in special pe drama supravietuitorilor, a celor care se zbat zi de zi cu problemele ivite din interiorul comunitatii cat si a celor care incearca sa conduca o adunatura de supravietuitori spre locuri unde invadatori nu pot sa-i gaseasca.
Numele trupei principale a supravietuitorilor prezentate in serial, 2nd Massachusetts, este luat dupa regiment de soldati care au luptat in ambele Revolutii Americane si Razboiul Civil, despre care eroul principal al serialului, un profesor de istorie (Noah Wyle), pomeneste din cand in cand.

In spatele acestor drame se cladeste bine de-a lungul episoadelor o forta armata ce incearca sa gaseasca solutii eficiente de a distruge invadatori veniti din spatiu, cat si metode de a recupera copii luati prizonieri de catre acestia, copii ce sunt folositi pe post de sclavi cu ajutorul unei technologii care in timp le modifica structura si ai transforma in niste creaturi ciudate numite "skeeters".


Evenimentele celor 10 episoade duc rapid la un singur deznodamant, contraatacul pe care pamanteni il pregatesc de atata vreme, care inevitabil vine spre finalul sezonului, aducand cu el si surpriza de final, intalnirea celor doi conducatori a trupei de supravietuitori prezentate in serial, Will Patton (Capitanul Weaver) si Noah Wyle (Tom Mason) , cu o creatura ciudata, unul din adevaratii invadatori ai pamantului, o scena de final care pare desprinsa cumva din celebrul film de Steven Spielberg, Close Encounters Of The Third Kind (Intalnire De Gradul Trei).


Indiferent daca iti place sau nu literatura sci-fi, filmele sci-fi sau orice idee intriganta sci-fi, serialul Falling Skies aduce pe micile ecrane o combinatie intre drama si science fiction ce cucereste audienta treptat, construind pe parcursul primului sezon controverse ce iti raman in minte si ce asteapta raspunsuri in sezonul 2, pe care cei de la reteaua TNT l-au comandat deja inca de luna trecuta.


Cu un scenariu scris de Robert Rodat si avandu-l pe Steven Spielberg ca producator executiv, serialul Falling Skies are in distributie actori ca Will Patton, Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Colin Cunningham, si Seychelle Gabriel, si va reveni pentru un al doilea sezon anul viitor in vara.


Share this article :

2 comentarii:

Simona spunea...

Interesant :)
Am si uitat de serialul asta.
Must seeeeee :)

Silviu spunea...

@Simona ar trebui sa vezi prima serie, e destul de interesanta, mai mult o drama decat un serial sci-fi, sau poate o drama sci-fi!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger