Sin City 2 Va Avea Scenariul Scris De Castigatorul Unui Oscar!

Robert Rodriguez si Frank Miller aduc in cursa pentru realizarea filmului Sin City 2, un scenarist castigator al unui Oscar pentru a ajuta la modelarea scenariului pentru continuarea adaptarii romanului grafic din 2005.

Castigatorul unui Oscar, scenaristul William Monahan a fost insarcinat cu misiunea de a lustrui scenariul lui Frank Miller, pentru Sin City 2, astfel completand un proiect de scenariu ce a fost finalizat recent de catre Miller si care se pare este bazat pe romanul grafic al autorului numit A Dame to Kill For.


Acest film este in dezvoltare de ceva timp, iar zvonuri despre el au facut valva in ultima vreme, fiind vorba de un lung si mult asteptat sequel al filmului original Sin City ce a avut incasari de 100 milioane dolari la nivel mondial in 2005, si a avut in distributie o impresionanta armada de staruri ca Bruce Willis, Mickey Rourke, Clive Owen, Jessica Alba, Benicio del Toro, Brittany Murphy, Elijah Wood, Rosario Dawson, Jaime King, Carla Gugino, Michael Madsen si Nick Stahl.


Filmul original a avut parte de recunoastere in special pentru prelucrarea unica a culorilor peliculei, cea mai mare parte a filmului fiind alb-negru cu pastrarea sau adaugarea unor culori specifice pentru anumite obiecte selectate, un film-noir modernizat ce se numeste Neo-Noir, procedeu dinstinctiv ce a incercat sa aduca filmul mai aproape de stilul vizual al romanelor grafice semnate Frank Miller.
Filmul original a avut si o popularitate masiva din cauza regiei care a fost impartita de Frank Miller, Robert Rodriguez si Quentin Tarantino, cel din urma fiind invitat special pentru regia acestui film din 2005.




Frank Miller si Robert Rodriguez
Robert Rodriguez, cel care a co-regizat versiunea originala, a declarat la Comic-Con in iulie faptul ca finantarea pentru continuarea filmului este deja aranjata si ca filmarile vor incepe cat mai curand daca un scenariu aceptabil va fi gata, eventual chiar la sfarsitul acestui an.


Deocamdata nu este clar ce actori vor reveni, desi zvonurile recente au sugerat o poveste intre caracterele jucate de Mickey Rourke si Jessica Alba.
Regizorul Robert Rodriguez (Desperado, Machete, Spy Kids) a indicat in timpul unui interviu la Comic-Con ca actorii prezenti in partea a doua, vor fi cei ce joaca personaje care au supravietuit actiuni din finalul primului film.
Regizorul a mai declarat saptamana trecuta ca mare parte a peliculei Sin City 2, ce probabil se va numi A Dame To Kill For, va fi filmata cu procedeul ecranului verde, efectele si decorurile fiind adaugate ulterior, procedeu ce permite procesului de productie sa se desfasoare mult mai rapid decat la alte productii, si face ca totul sa depinda de cat de repede se va termina scenariul filmului.


Scenaristul William Monahan a fost in ultima vreme foarte solicitat, mai ales dupa ce a luat acasa premiul Oscar, dosarul sau activ include scenarii pentru filmul sci-fi cu Tom Cruise, Horizons, care este in prezent in stadiul de casting la Universal, si de vineri, Monahan, este atasat proiectului regizorului Martin Scorsese pentru un remake al dramei din 1974 The Gambler, in care se pare ca va juca Leonardo DiCaprio.
Share this article :

1 comentarii:

Anonymous spunea...

In sfarsit o sa il faca!
Buuuun asa :)
Mersi!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger