Adaptarea Sci-Fi Robopocalypse Va Fi Regizata De Steven Spielberg

Conform declaratiei oficiale eliberata de catre cele doua studiouri, DreamWorks si 20th Century Fox vor co-finanta adaptarea romanului lui Daniel H. Wilson, Robopocalypse intr-un efort de a face un film sci-fi de actiune cinematic atragator, probabil cu un buget mare, cu o data de lansare stabilita pentru 2013, la carma caruia se va afla Steven Spielberg.


Daca DreamWorks a achizitionat drepturile de ecranizare inca dinainte ca romanul sa fie complet terminat si publicat, inseamna ca trebuie sa fie ori foarte bun ori ca Steven Spielberg chiar are o obsesie mai veche despre apocalipsa robotilor si vrea sa realizeze neaparat inca un film sci-fi despre roboti, toate astea la aproximativ 10 ani de cand a realizat filmul A.I. Artificial Intelligence (2001) ecranizare a unei povesti scurte numita Supertoys Last All Summer Long scrisa de Brian W. Aldiss.


Faptul ca DreamWorks co-finanteaza acest indraznet proiect, demonstreaza implicarea directa a lui Steven Spielberg si confirma teoria ca povestile cu roboti inca au succes.
Si uite asa o adaptare de film pentru romanul Robopocalypse este deja in pre-productie, cu Steven Spielberg in scaunul de regizor si o data de lansare programata pentru anul 2013.
Probabil, Robopocalypse nu este cea mai unica abordare despre razboiul dintre om si masina, dar este cu siguranta, una dintre cele mai distractive abordari moderne ale asa zisei revolte a robotilor.
Intr-un viitor nu foarte indepartat, robotii ne fac viata mult mai usora, acestia ajuta la curatarea bucatariei noastre, conduc masinile, si lupta razboaie in locul nostru, asta pana cand sunt transformati in ucigasi eficienti de un om de stiinta care declanseaza accidental o inteligenta artificiala numita Archoso ingropata in Alaska.


Robopocalypse este un thriller SF alert, care isi trage influentele din Terminator dar si in genialele povesti scurte despre roboti scrise de Asimov, influente pe care autorul Daniel H. Wilson le-a recunoscut.


Desi publicat de curand, in 8 Iunie anul acesta, romanul se pare ca a facut ceva valva in randul cititorilor, si aduce cu el un succes care probabil va garanta un buget pe masura atunci cand adaptarea cinema va incepe sa prinda viata.

Acum ca proiectul Robopocalypse are o data de lansare, sansele sunt ca Steven Spielberg sa inceapa filmarile chiar dupa terminarea celor de la proiectul lui actual numit Lincoln (2012), o poveste despre presedintele al saisprezecelea al Statelor Unite si victoria sa din timpul Razboiului Civil.
Avand in vedere obsesia reizorului pentru povestile sci-fi despre roboti, nu ne-ar mira ca Spielberg sa lase balta unele proiecte de viitor care le are programate, pentru a realiza aceasta adaptare, pe care suntem siguri ca multi dintre voi ar vrea sa o vada pe marile ecrane.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger