Afla De Ce Motanul Incaltat Este Cea Mai Interesanta Pisica Din Lume!

Este cateodata prea greu sa nu il placi pe Motanul Incaltat, mai ales atunci cand cei de la DreamWorks apeleaza la diferite trucuri de promovare a filmului animat ce ne va incanta in luna Noiembrie.

Nu este nici un secret faptul ca filmele moderne animate incearca sa atraga publicul tanar si cel matur deopotriva.
Asa cum se vrea, filmul animat Puss In Boots permite parintilor sa ia copiii de mana pentru a merge la cinematografe unde pot vedea impreuna, fara indoiala unul din caracterele cele mai iubite din filmele de desene animate, si nu numai.
In timp ce uni au impresia ca umorul mai obscen si unele scene vor intrece un anumit nivel de toleranta, la sfârsitul zilei, este o situatie castigatoare pentru ambii.

DreamWorks stie cu siguranta cum sa ajunga la posibili cumparatori de bilet, in special consumatorul adult, cu un nou promo Motanul Incaltat, promo ce parodiaza celebra reclama la berea Dos Equis, un promo ce clar nu este adresat copiilor, si il puteti urmari putin mai jos.
Aventurile Motanului Incaltat, vor ajunge pe marile ecrane intr-un film 3D animat, unde personajele vor prinde viata cu ajutorul vocilor lui Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton si Sedaris Amy.

Filmul animat este un nou spin-off pentru caracterul Motanul Incaltat din franciza Shrek creata de cei de la DreamWorks Animation, fiind regizat de animatorul Chris Miller, cel care a regizat anterior Shrek al Treilea, cu un scenariul co-scris de Brian Lynch, David H. Steinberg, Tom Wheeler si Jon Zack (Shrek the Third).
Paramount va aduce Motanul Incaltat in cinematografe in 3D si IMAX incepand cu 4 Noiembrie anul acesta.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger