Karl Urban Va Reveni Pentru Urmatorul Film The Chronicles Of Riddick

Karl Urban a anuntat ca isi va relua rolul in continuarea filmului The Chronicles Of Riddick ca si Lord Vakko.
Mai toata lumea a avut impresia ca al treilea film din aventurile lui Riddick ar incerca sa se indeparteze cu subiectul de filmul precedent, The Chronicles of Riddick.
Devreme ce actorul Karl Urban a anuntat de curand ca va reveni in urmatorul film din serie pentru acelasi rol, Lord Vakko, nu ramane decat sa credem ca productia, ce se tot lungeste de vreo doi ani, va avea legaturi stranse cu filmul anterior.

Mai apoi nimeni nu stie exact de ce urmatorul film este peste tot prezentat ca si al treilea film din seria aventurilor lui Riddick (Vin Diesel).
Asta inseamna ca fara un anunt oficial sau fara a face acest lucru public, filmul original din anul 2000 in care personajul Riddick a aparut pentru prima data, Pitch Black ar fi primul dintr-o asa zisa trilogie, ce va concluziona undeva anul viitor, adica la aproximativ 11 ani de la lansarea primului film din saga.

De cate ori Vin Diesel pomeneste de aceasta continuare, el mentioneaza intotdeauna filmul original Pitch Black, si se pare ca regizorul David Twohy asculta de acesta, incat iata ca avem parte de o trilogie ce va va aduce raspunsul final al aventurilor lui Riddick dupa 11 ani!?

Fara un titlu oficial, inca, dar cu multe speculatii pe aceasta tema, productia a avut un nume provizoriu in trecut acesta fiind The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking, despre care inca nu se stie nimic, dar se pomeneste tot mai des in zvonuri, asa ca ne asteptam ca el sa devina oficial in curand.

Nu se stie inca oficial nimic cu privire la modul in care Vakko (Karl Urban) isi va relua rolul in subiectul urmatorului film, dar suntem siguri ca detalii vor aparea cat de curand.
Intre timp Karl Urban va putea fi vazut jucand personajul principal din noua adaptare a personajului Judge Dredd, in viitorul film Dredd.

 Iata si un sinopsis pentru urmatorul film Chronicles Of Riddick :
Tradat de propria sa rasa si lasat sa moara pe o planeta pustie, Riddick (Vin Diesel), se lupta pentru supravietuire impotriva animalelor de prada, astfel devenind mai puternic si mai periculos. Curand, vanatori de recompense din intreaga galaxie, il gasesc pe fugarul Riddick, devenind astfel pioni in schema lui de razbunare.
Odata cu manipularea inamicilor sai, Riddick dezlantuie un atac de razbunare asupra celor care au pus recompensa pe capul lui, inainte de a reveni pe planeta lui de origine, Furya, pentru a o salva de la distrugere.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger