Update - Eddie Murphy Este Oficial Prezentatorul Celei De-a 84-a Editie A Oscarurilor

Se pare ca cea de-a 84-a editie a premilor Oscar de anul viitor va fi prezentata de celebrul comedian Eddie Murphy, care poarta discutii zilele astea pentru a primi oficial rolul de amfitrion.

UPDATE - Intre timp s-a confirmat oficial rolul de prezentator pentru Eddie Murphy!

De saptamana trecuta au inceput unele auditii neoficiale legate de premiile Oscar, iar producatorul Brett Ratner unul dintre producatorii editiei de anul viitor a prestigioaselor premii ale Academiei Americane de Film are in vedere un singur candidat pentru a gazdui valoroasele premii, Eddie Murphy.

Acest lucru nu este inca un anunt oficial, dar este un prim pas, desi multe masuri mai trebuie luate inainte ca acest lucru sa devina realitate.
Se zvoneste ca o mulţime de nume mari i-au abordat pe producatorii editiei cu numarul 84 a Premiile Academiei, pentru a prezenta, si ca presedintele Academiei, Tom Sherak  va lua o hotarare in aceasta privinta in cursul acestei saptamani, cand toti producatorii evenimentului vor participa la o intalnire definitiva.
Alte nume vehiculate pentru rolul de prezentator sunt cele ale lui Jerry Seinfeld si Billy Crystal.

Probabil ca pentru Eddie Murphy ar fi o cotitura buna in cariera sa latenta din ultimul timp, si are sanse mari pentru a detine rolul oficial de prezentator al Oscarurilor, asta pentru ca comedianul veteran joaca in filmul regizat de Brett Ratner, Tower Heist produs de cei de la Universal, o comedie plina de actiune cu Ben Stiller, care va ajunge in cinematografe pe 04 Noiembrie.
Avand in vedere ca Eddie Murphy si Ratner au parte de aceasta colaborare stransa, nu vom ramane surprinsi daca el va fi cel ce va prezenta Premile Academiei Americane De Film de anul viitor.

Eddie Murphy, care a fost nominalizat pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru filmul Dreamgirls in 2006, nu a castigat niciodata un premiu Oscar, si nici nu a avut prea multe nominalizari, dar se spune ca iubeste foarte mult premiile Oscar si ca nimeni nu stie ultimele filme aparute mai bine ca el, fiind un cinefil foarte devotat, savurand orice fel de film nou.

Suntem siguri ca Eddie Murphy poate aduce tot ceea ce experienta de a fi prezentator o cere, avand experienta in fata unei multimi live, demostrand asta in nenumarate emisiuni ca Saturday Night Live, iar in toata lumea, cand e vorba de cei mai mari actori de comedie, toata lumea ai recunoaste pe Will Smith si Eddie Murphy.
Share this article :

2 comentarii:

Adina spunea...

M-as bucura mult :)
Merita, desi a avut parte numai de esecuri in ultima vreme, mie mi-a placut intotdeuna!

Alina spunea...

Bravo lui :)
O sa se descurce, desi pana la anu mai este mult :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger