Mana Dreapta A Lui Lucifer In Filmul Paradise Lost Este Dominic Purcell

In ceea ce se anunta a fi o distributie epica pentru adaptarea unui poem epic, viitorul film regizat de Alex Proyas, Paradise Lost, a mai adaugat inca un nume pe lista legiuni ingerilor intunericului.
Daca inca nu stiati, studiourile Legendary Pictures vor co-produce si co-finanta adaptarea poemului epic al lui John Milton, Paradise Lost, ce va fi egizat de Alex Proyas (Dark City, I, Robot), intr-un film il are ca protagonist pe Bradley Cooper, starul din The Hangover.

Paradise Lost Concept-Art
Poemul epic scris de John Milton undeva prin 1667 este o poveste fantastica care descrie caderea din Rai a lui Lucifer si rolul sau in momirea lui Adam si a Evei in a comite ceea ce este cunoscut drept pacatul originar.
Potrivit regizorului, vom avea de-a face cu „o adaptare epica de proportii a ruperii de gratia divina a Diavolului. Adam si Eva vor avea si ei partituri extrem de importante” a declarat regizorul Alex Proyas.
„Acest film nu ar fi putut fi facut in urma cu cativa ani. De fapt, nici acum nu suntem siguri ca este momentul potrivit. Dar vom încerca”, a mai adaugat Proyas.

Paradise Lost Concept-Art - Lucifer
Paradise Lost va fi realizat aproape in totalitate cu ajutorul deja cunoscutei tehnicii motion-capture (mo-cap) si avand in vedere potentialul urias al proiectului, ne asteptam la distributia unor actori de calibru, care ajutati de un scenariu inspirat, sa aduca pe marile ecrane un film de succes.

Bradley Cooper
Acest ambitios proiect de actiune, anuntat inca de la inceputurile anului, fiind orientat spre povestea razboiului epic dintre arhangheli Lucifer si Michael, inclusiv rolul acesteia din urma in pacatul comis de Adam si Eva , ar putea fi un adevarat festin vizual pentru spectatori.

Pana acum il avem pe Lucifer jucat de Bradley Cooper, pe arhanghelul Michael jucat de Benjamin Walker, pe Abdiel interpretat de Djimon Hounsou, Casey Affleck ca si Gabriel, Callan McAuliffe ca si Uriel.
Dominic Purcell
Iar acum, stirile de ultima ora, il plaseaza pe starul din Prison Break , Dominic Purcell, in rolul Ierahmeel, un inger ce va fi cunoscut ca si Moloh atunci cand intra in coalitia de razvratire a lui Lucifer, care se pare ca va avea parte de propriul sau "sidekick", Moloh (Dominic Purcell) devenind mana lui dreapta in revolta pe care acesta o planuieste.
Fanii actorului stiu ca nu va fi pentru prima data cand Dominic Purcell interpreteaza roluri intunecate, el jucand de asemenea cu succes, rolul lui Dracula, in Blade Trinity.


Ultimele zvonuri despre productie spun ca Diego Boneta (Rock of Ages) si Camilla Belle (10.000 BC) ar putea ajunge pe lista distributiei pentru a umple unele rolurile ramase deocamdata libere.

Va vom tine la curent cu dezvoltarea proiectului ambitios, ce are ca si tinta o data de lansare pentru anul 2013.
Share this article :

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Asta va fi The League partea a doua? :)
Suna interesant pana acum!

Anonymous spunea...

Pardon, Legion am vrut sa scriu acolo :))))

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger