Noi Spoturi TV Pentru The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1

Summit a lansat noi spoturi Tv, pentru finalul francizei care a devenit un adevarat fenomen, The Twilight Saga Breaking Dawn- Part 1 ce va ajunge in cinematografe incepand cu 18 Noiembrie!
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Partea 1 este doar la o luna distanta, iar campania de publicitate este pe cale de a atinge o treapta superioara.
Noi spoturi TV au fost lansate, tatonand imagini noi, ce ne ofera o privire la unele dintre scenele de actiune ce contin varcolaci, si trebuie sa spunem ca unele efecte si scene arata mai bine decat inainte.
In urmatorul capitol al anticipatului blockbuster-ul The Twilight Saga, fericirea ce vine odata cu casatoria dintre Bella Swan (Kristen Stewart) si vampirul Edward Cullen (Robert Pattinson) este intrerupta brusc, atunci cand o serie de evenimente nedorite ameninta sa distruga lumea lor.
Bella descopera ca este insarcinata, si in timpul unei nasteri aproape fatale, Edward ai indeplineste dorinta de a deveni nemuritore.
Dar sosirea fiicei lor Renesmee, pune in miscare un lant de evenimente periculoase pentru familia Cullen si aliatii lor care lupta impotriva clanului Volturi, consiliul de temut a liderilor vampiri, pregatind scena pentru o lupta spectaculoasa de final.


Primul dintr-o adaptare de doua parti, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I este regizat de Bill Condon, cu un un scenariu adaptat de Melissa Rosenberg fiind bazat pe romanul Breaking Dawn de Stephenie Meyer, si are in distributie actori ca Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Michael Sheen, si Dakota Fanning, va ajunge in cinematografe incepand cu 18 Noiembrie anul acesta.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger