Primele Imagini Oficiale Pentru Filmul Alba Ca Zapada

Au aparut primele imagini din filmul regizat de Tarsem Singh, Alba ca Zapada, inclusiv si primele poze oficiale cu Julia Roberts ca si regina malefica.
Daca inca nu stiati, anul 2012 aduce doua filme pentru marile ecrane despre celebra poveste clasica Snow White (Alba Ca Zapada), unul plin de actiune si aventura, si celalat cu o abordare mai comica a clasicei povesti scrisa de Fratii Grimm.
Primul film este orientat spre actiune si se numeste Snow White And The Huntsman, in care joaca Kristen Stewart, iar ce de al doilea neintitulat inca, o are in rolul principal pe Lily Collins ca si alba ca zapada si se vrea mai mult o comedie de familie.


Filmul in cauza, al celor de la Relativity, care deocamdata se numeste doar Alba ca Zapada (Snow White) este regizat de Tarsem Singh si a inceput filmarile in luna iunie, sub bagheta regizorului, avand in distributie actori ca Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Andrew Alcott, Nathan Lane si Sean Bean.
O serie de imagini noi din filmul inca neintitulat regizat de Tarsem Singh au ajuns on-line.
Deoarece acesta este un film regizat de Tarsem, costumele si scenografia sunt opulente si grandioase, si merg pana in punctul de a fi comice, uneori.
Una dintre imagini o prezinta pe Lily Collins (Alba ca Zapada) purtand ceea ce pare a fi o lebada in loc de palarie.

In afara de asta, imaginile arata ca facute pentru un adevarat basm, inclusiv prima imagine oficiala cu Julia Roberts ca si regina malefica, Armie Hammer ca si Printul din poveste, precum si cei sapte pitici.
Scenaristul Jason Keller ne asigura ca filmului regizat de Singh nu va avea egal, nu va semana cu nici o versiunea vazuta pana acum si ca va fi o aventura comica cu multe elemente de actiune.


Vorba umbla ca scenariul original a inclus o scena intre Print (Armie Hammer) la bustul gol si Regina (Julia Roberts), in care regina apreciaza cat de neted este pieptul acestuia.
Se pare ca aceasta scena a trebuit sa fie eliminata atunci cand Armie Hammer a refuzat sa se rada pe piept pentru scena.


Noul film Alba ca Zapada o aduce pe marile ecrane pe castigatoarea unui Oscar Julia Roberts si steaua in crestere Lily Collins (Blind Side), intr-o poveste fantastica, unde o regina malefica (Julia Roberts) fura controlul regatului si o exileaza pe printesa mostenitoare a tronului (Lily Collins), care apeleaza la ajutorul celor sapte pitici rebeli si plini de resurse pentru a castiga inapoi regatul intr-o aventura-comedie spirituala plina de gelozie, dragoste si tradare care va capta imaginatia publicului din intreaga lume.

In film mai joaca, de asemenea, Armie Hammer, ca si printul Andrew Alcott, Nathan Lane ca si functionarul nefericit al Reginei si Sean Bean in rolul Regelui.

Desi neintitulat inca, Alba Ca Zapada regizat de Tarsem Singh va ajunge in cinematografe incepand cu data de 16 Martie 2012.
Share this article :

5 comentarii:

Diana spunea...

Dragut :)

Marcelino spunea...

Wow :) Opulenta e putin zis!
Chiar ca arata magnific, de basm :)

Adina spunea...

Mirific :)
Julia va face un rol memorabil!

Anonymous spunea...

Ce de culori, si ce atmosfera!!!!
Debea astept sa le arat copiilor un alt basm, intr-o viziune diferita!
Multumesc!

Viorel Moldovan spunea...

Ce pompos arata totul :)
Sper ca filmul sa fie la fel de bun precum costumele!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger