Primul Poster Pentru Starship Troopers : Invasion

Gandaci extraterestri vor reveni!, si evident ca odata cu ei si trupele de lupta ce sunt gata sa actioneze din nou in Starship Troopers Invasion, film ce va ajunge in cinematografe vara viitoare!
Aproximativ cu un an in urma, Sony a anuntat un nou film Starship Troopers.
Acum, in aceste zile, s-ar presupune ca noul film va lua forma unei re-porniri sau al unui remake, dar din fericire nu este cazul.
Starship Troopers: Invasion este o continuare animata CGI si directa a ultimilor trei filme.
In Starship Troopers este vorba de un posibil viitor idealist in care adversarii rasei umane sunt niste gandaci alieni.
Franciza a inceput cu un bang in 1997, cand romanul Starship Troopers de Robert A. Heinlein. a fost transformat intr-un film sci-fi de regizorul Paul Verhoeven.
De acolo insa, au fost doua continuari teribile, si nu prea reusite, lansate direct pe DVD.


Sony Pictures a anuntat ieri ca studioul va distribui international filmul Starship Troopers: Invasion, o noua aventura din fenomenul global extrem de popular al filmelor de actiune sci-fi bazate pe romanul Starship Troopers de Robert A. Heinlein.
Filmul se afla in prezent in productie in Japonia la Sola Digital Arts, si are planificata o lansare la nivel mondial pentru vara anului 2012.


Acesta animatie state-of-the-art bazata in totalitate pe efecte CGI, si din cate se pare pe technologia motion-capture, este regizata de Shinji Aramaki, apreciatul regizor al filmului animat Appleseed, Appleseed Ex Machina si Halo Legends.
Posterul si mai toate conceptile pentru viitorul film CGI sunt realizate de Hidetaka Tenjin.


Inainte de a fi prea entuziastmat, afla ca acest al patrulea film din seria Starship Troopers, va fi un film animat pentru marile ecrane, si ca va folosi ultima technologie pentru a aduce un produs cat mai apropiat de filmele anterioare.



Atunci cand Fort Casey, un avanpost indepartat al Federatiei ajunge sa fie atacat de gandaci, echipa de pe nava de atac rapid Alesia este desemnata sa il ajute pe John A. Warden, un soldat stationat in Fort Casey, cu evacuarea supravietuitorilor si cu transportarea informatilor militare in conditii bune inapoi pe Pamant.

Starship Troopers: Invazia este produs de Joseph Chou, Edward Neumeier si Casper Van Dien, cu un scenariul scris de catre Flint Dille (Transformers: The Movie, Riddick: Escape from Butcher Bay joc video, GI Joe TV series).
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger