Primul Trailer Pentru Filmul The Avengers Este Aici!

Desi la o distanta mare de premiera, primul trailer pentru filmul regizat de Josh Wheldon, The Avengers a ajuns on-line si arata fantastic.
Uimitorii Captain America, Iron Man, Hawkeye, Hulk, Black Widow, Thor si Nick Fury lupta impreuna sub un singur nume : The Avengers.

Aventura indragitilor super eroi din filmul The Avengers este simpla si la obiect, Loki, fratele vitreg izgonit a lui Thor, vrea sa distruga Pamantul, si Nick Fury un agent super-secret S.H.I.E.L.D, aduna o echipa de super eroi cu puteri extraordinare, care imreuna trebuie sa il opreasca pe Loki.
In timp ce actiunea si complotul din filme se leaga in jurul unei echipe de super eroi, asa dupa cum veti vedea, vedeta trailer-ului si probabil a filmului este Robert Downey Jr (Iron Man).
El devine interesant, atat prin replicile taioase si hilare, cat si cu secventele pline de actiune de care Iron Man are parte, el avand aparitii ulterioare in filmele Marvel ce au facut legatura cu acest viitor film.


Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente in The Avengers , au fost contactate fiecare in parte de catre organizatia S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics), o agentie fictiva de spionaj si de aplicare a legii mentionata deseori in benzile desenate si amplasata in universul Marvel, ce ai va uni pe toti super eroi sub o singura forta, The Avengers, organizatie ce va lupta pentru binele umanitatii si pentru a combate amenintarile globale.


Viitorul film ce va reuni mai multi super eroi in frunte cu Captain America, este regizat si scris de Joss Wheldon, avand in distributie star-uri ca Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johansson (Black Widow) si Clark Gregg (Agentul Phil Coulson).
The Avengers va ajunge in cinematografe incepand cu data de 4 Mai 2012.

Share this article :

5 comentarii:

Marcelino spunea...

Wow chiar a aparut un trailer pana la urma :)
Cu un an in urma parea doar un zvon.
Arata super fain, go go Iron Man!

Anonymous spunea...

Thanks zice Mark Ruffalo the green monster :)))

Bogdan spunea...

Nine Inch Nails pentru coloana sonora a unui trailer = instant win ;)

Imi doresc ca acest film sa fie o reusita, iar Joss Whedon sa aiba sansa unui sequel pentru "Serenity".

Intr-adevar, neasteptat de rapid acest trailer !

Alin spunea...

OMG :) Super Fain !

Nick spunea...

Oh doamne, eu chiar am crezut ca sunt doar zvonuri :))
Super fain, nici nu stiam ca se filmeaza!
Trailerul+ muzica = uimitor, mai ales pentru fani Marvel!

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger