Noi Imagini De Pe Platourile De Fimare The Hobbit: An Unexpected Journey

Adaptarea regizorului Peter Jackson, The Hobbit are parte de noi imagini de pe platourile de filmare ce se desfasoare in Matamata, Noua Zeelanda.
A trecut asa de multa vreme de cand nu am mai avut stiri despre productia The Hobbit, atat de mult timp incat uni dinstre noi chiar au uitat ca aceast mult asteptat film, se afla inca in productie, si ca dupa scurta vacanta pe care Peter Jackson si echipa sa de productie au avut-o, au reinceput filmarile undeva in luna Septembrie.


Productia ecranizarilor celor doua filme The Hobbit va dura 254 zile, munca fiind divizata in trei blocuri de filmare pentru scopul de a oferi timp echipajului la odihna, timp pentru a lucra la efectele vizuale, la revizuirea scenariului si la anumite trucuri privind locatiile umitoare din Noua Zeelanda.


Dar iata ca datorita celor de la Ain't It Cool News, care au facut o vizita pe platourile de filmare unde productia The Hobbit este in plina desfasurare, avem parte acum de un set nou de imagini care confirma volumul imens de munca necesar pentru o productie de asemenea proporti, si ne arata platourile de filmare ce s-au construit pentru a da viata locatiei Bag End din tinutul The Shire.


Inca de la primele imagini oficiale cu Martin Freeman ca si tanarul Bilbo Baggins, pe care le-am prezentat in luna iunie, informatiile despre productie au fost destul de transparente, regizorul incercand cu greu sa tina pasul cu agenda sa de lucru si mai ales sa satisfaca setea fanilor pentru informatii cu privire la productia ce are ca punct principal aventura lui Bilbo Baggins, a celor 12 dwarfi si a vrajitorului Gandalf.

Dupa ce am avut parte de nenumarate video log-uri care au facut deliciul fanilor, cei de la Weta ne-au dezvaluit si conceptia lor cu privire la aspectul celor 13 dwarfi prezenti in anticipata productie, am aflat cu toti ca Peter Jackson si echipa sa foloseste pentru cele doua filme The Hobbit acelasi stil folosit si pentru trilogia Lord Of The Rings, filmarea simultana a doua scenarii, folosindu-se de absolut toate mijloacele necesare si disponibile pentru a filma si termina amandoua filmele simultan.


Din unele declarati pe care regizorul Peter Jackson le-a acordat in trecut, povestea filmelor The Hobbit va fi spusa din perspectiva lui Frodo Baggins, ce ne prezinta o poveste spusa de Gandalf la rugamintea lui Frodo in cetatea alba Minas Tirith, exact dupa desfasurarea evenimentelor din filmul Incoronarea Regelui la sfarsitul trilogiei Lord Of The Rings.
Aceasta poveste spusa de Bilbo, va face legatura dintre filmele anterioare si urmatoarea adaptare The Hobbit.


Asa se explica si revenirea unor personaje din trilogia Lord Of The Rings, cum ar fi Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf the Grey), Cate Blachett (Galadriel) cat si revenirea lui Christopher Lee (Saruman).

Filmele The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There And Back Again au fost anuntate ca titluri oficiale pentru adaptarea lui Peter Jackson, iar primul film este programat sa ajunga in cinematografe pe 14 Decembrie 2012, fiind urmat de al doilea pe 13 Decembrie 2013.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger