Noi Imagini Uimitoare Din Prometheus-Dezvaluie Legaturi Stranse Cu Alien

Noile imagini pentru filmul sci-fi Prometheus regizat de Ridley Scott dezvaluie legaturile stranse cu universul filmelor Alien.
Invaluit intr-un un mister total, noul proiect al regizorului Ridley Scott a fost mai mult decat un secret pentru mai toti fani care sperau la o continuare a seriei de filme Alien, dar care s-a dovedit a fi pana la urma un cu totul alt film original, cu legaturi adanc infiripate in universul filmului creat de Scott si care a devenit un clasic sci-fi.


Intoarcerea lui Ridley Scott la genul sci-fi, gen care i-a definit cariera cu mult timp in urma, i-a oferit posibilitatea regizorului sa exploreze din nou universul ce l-a creat in 1979 cu primul film Alien.

Misterul ce a invaluit proiectul sci-fi Prometheus al regizorului este pe cale sa fie dezvaluit si sa ne incante cu legaturile stranse ce viitorul film al veteranului Ridley Scott le va avea cu filmul original Alien.

Dupa ce am urmarit dezvoltarea proiectului inca de la inceputul anului, am vazut intorsatura pe care scenariul filmului a avut-o, si am dezvaluit prima imagine oficiala pentru Prometheus, iata ca acum avem parte si de alte dezvaluiri din misteriosul proiect.
Saptamana aceasta Entertainment Weekly are o numar al revistei ce aduce cu el noi imagini spectaculare pentru mult asteptatul film ce va ajunge in cinematografe in vara anului 2012.

O prima imagine cu Noomi Rapace si Fassbender Michael intr-un costum spatial pe o planeta necunoscuta, o statuie gigantica fantastica, si probabil ceea ce pare a fi forma primitiva ale celebrelor oua vazute in filmul Alien, precum si o prima imagine cu Charlize Theron si Idris Elba.

Am asteptat cu nerabdare sa vedem mai multe imagini din Prometheus, si trebuie sa recunoastem ca surpriza este destul de mare, filmul fiind invaluit intr-un val de mister inca de la startul proiectului, mister ce nu a adus publicului larg mai nici o informatie cu privire la complotul din acest mult asteptat film sci-fi.
Odata cu aceste noi imagini lansate online, suntem siguri ca ca un trailer este inveitabil, si ar trebui sa apara cat de curand.

Filmul aduce in prim plan o echipa de oameni de stiinta si exploratori ce se afla intr-o calatorie palpitanta, care le va testa limitele fizice si psihice, purtandu-i intr-o lume indepartata, unde vor descoperi raspunsurile la intrebarile noastre cele mai profunde si la misterul vietii.


Proiectul sci-fi Prometheus cu o distributie de zile mari, Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Sean Harris, Kate Dickie, Rafe Spall, Logan Marshall-Green, Guy Pearce, si Patrick Wilson, este regizat de veteranul Ridely Scott, avand un scenariu conceput si scris de Damon Lindelof (Lost, Star Trek) va avea premiera in 3D anul viitor pe 18 Iunie.
Share this article :

5 comentarii:

Adi spunea...

Ummm i got that alien feeling :)
Desi nu se vrea un prequel, totusi arata 100% ca filmul original :)

Anonymous spunea...

Asa zisul film original seamana cam mult cu Alien :)
Nu ca ar fi un lucru rau.
Astept cu nerabdare un trailer si alte imagini.
Mersi!

Csaba spunea...

Da imensa e statuia aia :)
Super fain, nici nu ma asteptam la altceva din partea lui Ridley Scott.

Bogdan spunea...

Statuia aia aduce un pic cu Sphinx-ul din Egypt..

Vali Garbu spunea...

De acord, are ceva din Alien :)
Nici ca nu pot fi mai bucuros pentru asta!
Arata minunat, multumesc!

@Bogdan, mai sti? poate chiar o sa faca vreo legatura cu Spinxul :)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger