Remake-ul 21 Jump Street Are Parte De Primul Trailer Oficial

Remake-ul serialului din 1987, 21 Jump Street, are parte de primul trailer, si ne demonstreaza ca nu toate remake-urile sunt proaste.
Se stia de ceva vreme de remake-ul celebrului serial, care a fost atat de popular la finalul anilor 80, ceea ce nu se stia e, ca va fi o comedie buna, ce probabil va reusi sa aduca in prim plan un nume si un concept din trecut, si ca va avea un cameo (scurta aparitie) cu Johnny Depp, ce a detinut un rol principal in serial.


In serialul original din 1987, 21 Jump Street este sediul central pentru o echipa de ofiteri de politie care sunt specializati in investigatia tinerilor minori.
Personalul unitati 21 Jump Street este selectat din randul tinerilor ofiteri de politie care au capacitatea de a trece drept elevi de liceu sau studenti, permitandu-le astfel sa opereze sub acoperire, in zonele in care ofiterii de politie nu pot.


Serialul original a avut succes destul de mare, mai ales in randul tinerilor avadu-i in distributie pe Johnny Depp, Steven Williams, Dustin Nguyen, Peter DeLuise, si Richard Grieco, avandu-i ca creatori pe Stephen J. Cannell si Patrick Hasburgh.


Noul film 21 Jump Street este un remake al serialului de televiziune din 1987 cu acelasi nume, filmul avandu-i in distributie pe Jonah Hill si Channing Tatum in rolul celor doi politisti tineri, care ajung sa opereze sub acoperire la un liceu, pentru a demasca un prezumtiv traficant sau mai multi.

Trailerul este fantastic de hilar, iar chimia dintre Hill si Tatum pare sa dea rezultatele scontate, aducand pe marile ecrane o comedie ce pentru multi va fi o mare surpriza.

Filmul 21 Jump Street este programat pentru lansare pe 16 Martie anul viitor, fiind regizat de Phil Lord si Chris Miller, si mai are in distributie actori ca Brie Larson sau Ice Cube, cu o aparitie surpriza in film a lui Johnny Depp.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger