Vezi Conceptul Pentru Bradley Cooper In Rolul Principal Din The Crow

Noi imagini dezvaluie cum ar fi aratat Bradley Cooper in reboot-ul The Crow in cazul in care acesta ar fi fost regizat de Juan Carlos Fresnadillo.
Conceptul dezvaluit recent, pentru urmatorul film din franciza The Crow, il prezinta pe Bradley Cooper ca si personajul principal daca acesta nu ar fi parasit proiectul.

Au trecut aproape trei luni de la stirea despre anularea proiect ce avea in prim plan un reboot al filmului The Crow, si ce avea il avea in rolul principal pe actorul Bradley Cooper, urmand sa fie regizat de Juan Carlos Fresnadillo.
Ca urmare suntem acum pusi in situatia de a vedea bucati din procesul de post-productie pentru filmul ce urma sa fie un reboot.


Putem vedea parti din viziunea regizorului Fresnadillo pentru reboot-ul The Crow, un set de lucrari pentru conceptul de post-productie, care ne arata in detaliu cum ar fi aratat Bradley Cooper in stadiul final al machiajului pentru rolul principal din acest film.


Cooper a fost mult timp lider pentru acest rol, actorul si regizorul avand mai multe intalniri si negocieri pentru a colabora la ideile ce ar fi adus pe ecrane repornirea francizei The Crow, iar dupa aproape sase luni de discutii, Cooper a renuntat la acest film dupa conflictele de programare cu filmul regizorului Alexander Proyas - Paradise Lost - unde actorul va juca rolul lui Lucifer.


In timp ce multi fani au ezitat atunci cand Bradley Cooper a fost atasat proiectului, incearcand sa egaleze performanta regretatului Brandon Lee, multa lume a fost de acord ca actorul ar fi adus un suflu nou acestei francize, si ca viziunea regizorului despre personajul The Crow a fost una ce ar fi adus franciza din nou in atentia publicului.


Imaginile nu sunt deosebit de inspirate, dar este important sa ne amintim ca ele reprezinta doar procesul de post-productie, si nu nu sunt conceptul final al ideilor pe care regizorul Juan Carlos Fresnadillo le are despre acest personaj.
Sa nu mai spunem ca The Crow nu ofera o multime de variatii de inspiratie in esenta, indiferent de actor.
Share this article :

1 comentarii:

Bogdan spunea...

Da..pacat, insa daca tinem cont de ce spun cei de la slashfilm, Bradley Cooper e pregatit sa scrie personal scenariul pentru adaptarea novelei "Hyperion" de Dan Simmons, ceea ce mi se pare si mai interesant.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger