Astazi final maret pentru Spartacus: Gods Of The Arena

Promisiunea ca Spartacus Gods Of The Arena se va ridica deasupra tuturor asteptarilor chiar a fost tinuta si ultimul episod din aceasta mini serie prequel Gods Of The Arena ne va aduce razbunare si multe nalamuriri.

Plin de tactici de viclenie, rasturnari de situatie, actiune in arena, gladiatori complatand impotriva altora, noi veniti nerabdatori de afirmare, strategii care sa duca la evidentierea Casei Batiatus, toate acestea au dat savoare celor 5 episoade care se petrec in jurul provinciei Capua. 
Serialul ne prezinta Casa Batiatus, care este in creştere, avand la baza strălucirea campionului arenei Gannicus, a cărei maestrie in lupta cu sabile este egalata doar de setea lui de vin şi femei.
Principala tema a serialului sunt aventurile ambitiosului Batiatus gata să-l răstoarne pe tatăl său şi să preia controlul casei, inca inainte de sosirea lui Spartacus.


Insa pentru asta, el va trăda pe oricine si va face orice.
O are alaturi pe sotia sa Lucretia, cea care stie sa planuiasca orice viclenie, bazându-se si pe talentele prietenei sale, seducătoarea Gaia, atunci când este nevoie.
Nimic nu-i va opri in a înşela pe oricine si a prelua puterea, în aceasta continuare indrazneata realizata de Starz.
Nu as vrea sa stric placerea celor care inca nu s-au hotarat sa vada aceasta miniserie prin a dezvalui amanunte, doar as vrea sa evidentiez faptul ca rolul Batiatus i se potriveste lui John Hannah ca o manusa si ca Lucy Lawless nu a mai avut un asa rol pana acum.

Scenariu scoate in evidenta multe personaje, aducand la suprafata jocul fiecarui actor in parte, facand dificila alegerea unui personaj preferat.


Nuditate, mult sange, scene de lupta, sex, viclenie, si complexitate in scenariu sunt doar cateva din ingredientele cu care serialul a cucerit audienta aducand astfel ferma convingere ca seria a doua din Spartacus:. Blood and Sand va fi la fel de bun.
Astazi prequelul Spartacus: Gods Of The Arena va avea parte de un final extins in care Batiatus si Lucretia ne vor arata adevaratul sens al cuvantului razbunare.
 
Tu ai un personaj preferat in acest serial? 


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger